Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet ebből kiút?

Hogy lehet ebből kiút?

Figyelt kérdés

Már most stresszelek a jövő tanév miatt, és a kollégiumtól is, pedig csak pár napja fejeződött be.

Mindig nagy nyomás helyezedik a mellkasomra, mikor ezen szorongok. Alig bírok lenyugodni.

Valakinek valami tipp?

jún. 17. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De mi miatt aggódsz ennyire vele kapcsolatban?
jún. 20. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Most leszel kolis legelőször? Mert ha igen felesleges stresszelni rajz. Tényleg. Tapasztalatból mondom, hisz én is nagyon sokat stresszeltem rajt úgy hogy én zárkózott is vagyok vagy voltam, bár ezt te nem írtad le. Szóval nem kell mitől félni. Ugyanúgy éreztem mint te full feleslegesen.
jún. 20. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy, mit tanulsz?
jún. 20. 19:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Most mindhármótoknak

1. Én sem tudom, csak szorongok.

2. Nem, második évem lesz.

3. 17, közgazdaságot tanulok techniukmban

jún. 20. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
De ne izgulj, nincs semmi baj
jún. 20. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

17 vagy és ez a baj(od)?

Én kérek elnézést.

jún. 20. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:

6

Miért is? Az egész tanévem szenvedés volt, a megfelelési kényszerem miatt. Volt, hogy több héten keresztül 1-2 órát aludtam, alig ettem, pánikrohamok jöttek rám.

Nem tehetek róla, hogy már most a jövőn aggódom, hogy mi lesz, ha nem teljesítek eléggé.

Tudom, vannak nagyobb problémák. De van, hogy úgy érzem, egyszerűbb lenne meghalni.

jún. 20. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Rosszabb volt és van.

A P-ányozásért elnézést. Indulat.

Tisztelettel.

Tarts ki !

jún. 20. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!