Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert nem tudok olyan lenni...

Miert nem tudok olyan lenni mint a tobbiek? Mit csinaljak? Forduljak pszichologushoz vagy inkabb hagyjam az egeszet?

Figyelt kérdés

Ugyerzem ,hogy en teljesen mas vagyok mint a tobbiek (Illetve kulonlegesebb is). Nem erzek buntudatot semmiert. Bar vannak bizonyos erzeseim a csaladom fele ,de az empatia (nem teljesen) de azert hianyzik belolem. Nem tudok oszinten orulni semminek sem. Allandoan duhos vagyok valakire.(Mindig keresek egy okot ,hogy miert legyek duhos az emberekre). Sokszor fantazialok arrol ,hogy embereket 0l0k. (Ugysem tennem meg, mert nem szeretnek a bortonben megrohadni.) Inkabb ha valaki rosszat tesz vagy az utamba all akkor mindent megteszek ,hogy lelkileg tonkre tegyem. Nem tudok valakit oszinten szeretni.

Pedig sokan mondjak ,hogy en nagyon kedves ,udvarias es megerto vagyok es ezert kedvelnek engem az emberek. (Teny hogy korulottem szo szerint ugralnak az emberek)

Szimplan en csak az elmult evek alatt megfigyeltem a tarsadalmi normakat es felvettem oket.

Bar ezek az emberek annyira ostobak ,hogy ez engem mar szoratkoztat.

Miert van az ,hogy engem felporget ha latok egy g0r€ videot es ha tobbiek meglatnak egy g0r€ kepet akkor maris rosszul lesznek?

21/L

2024. jún. 16. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Olvasd el mit írtál ....és rájössz!
2024. jún. 16. 20:20
 2/3 anonim válasza:
100%
Amiket leírsz,nem túl egészséges lelki működésre utalnak. Érdemes lenne beszélned egy pszichológussal. Olyan mintha dühös lennél a világra,ennek pedig megvan az oka.
2024. jún. 16. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Aki ügyes, a normákat könnyen felveszi. De ez csak külsőség, és hosszú távon az emberek is érzik majd körülötted.

Mindenképp menj el, és ne pszichológushoz, hanem klinikai szakpszichológushoz. Ez az erős düh, és bosszúállás nem lesz jó, hosszútávon nem fogsz boldogulni az életben, és saját magaddal tolsz ki.

A videókról is le kéne állni, mert csak növeli az egészséges sávtól való eltolódást. Inkább keress valami erősebb sportot helyette.

2024. jún. 18. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!