Mitől lehet az, ha valaki sírógörcsöt kap, amikor részeg?
Figyelt kérdés
jún. 14. 14:31
1/4 anonim válasza:
Oldja a gátlásokat az alkohol, vagyis csak azért nem sírt nélküle, mert nem akarta mutatni, hogy mennyire rosszul érzi magát.
2/4 anonim válasza:
Régen,volt hogy engem is a sírás kerülgetett,ha megpróbáltam összeszámolni mennyit b@sztam el piára....a rengeteg kidobott pénz volt az egyik motiváció hogy ne igyak,ennek kb 20 éve.
3/4 anonim válasza:
Azt hozza ki, ami belul van. Agressziv allatnak nem kifogas, hogy az ital volt, mert barkibol nem hozza ki. Akiben sok feszultseg volt elfojtva, annal ez a siras amugy akar jo is lehet, felszinre hozza az elnyomott erzeseket.
4/4 anonim válasza:
Egy szintű gátlást old az alkohol, ezért sírsz, illetve azért, mert van feldolgozatlan traumád. Ez utóbbiban pszichológus segíthet. Kérdezd meg magadtól legközelebb, amikor részegen sírsz, hogy éppen miért sírsz, és akkor megtudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!