Hosszú távon ez kihat a mentális egészségre?
El tudnád viselni az ilyen munkahelyet?
Olyan boltban vagyok eladó és árúfeltöltő 6.éve aminek a profilja nem érdekel. Ketten csináljuk testvéremmel. Mivel ő rendel így sokat ül a gép előtt. Én kiszolgálok de míg nincs vevő csak tengek lengek. A napi 8 órából kb 4et összesen. Takarítás pakolás sincs minden nap..
Teljesen semminek érzem magam. Lehet a fentiek miatt?
Az a baj hogy a telefon így is sokat van a kezembe..
Van egy diplomám amit sose használtam mert ne hagyd itt a munkát..
Szerintem sokan örülnének ilyen munkahelynek, ami
- nem rokkant le egészségileg, fizikailag hosszú távon bírható
- nem olyan stresszes, hogy az az egészségedre menjen
Lehet nem értékeled, pedig sok-sok ember cserélne veled.
A munka nem önmegvalósítás, hanem pénzkereseti lehetőség, az már -véleményem szerint - jónak számít, ha nem tesz tönkre, nem képességeidet meghaladó a követelmény.
Sok más dologban is meg lehet találni, hogy önbizalmat adjon, pl. sportolás, önkéntesség, család, stb. Tanulhatsz is még új szakmát, vagy a vállalkozás mellett valami másodvállalkozást, ami érdekel.
A munkának is önmegvalósításnak kell lenni, ha valaki diplomás. A szalag mellett tényleg nem az, de azok nem is boldogok. De 7-es, a semmittevés és életpocsékolás ugyanolyan stresszes. Egyébként egy egészséges mértékű stressz nemhogy nem árt, hanem egyenesen az élet sava-borsa. Túl stresszes helyre meg nem kell menni.
Tanuljon új szakmát - hol, a boltban 2 polc között? És minek, ha szerinted a polctöltés az álommunka? Másodállás 8 órán felül énidő helyett? Komolyan nem értem egyesek gondolkodását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!