Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önbizalom hiány okozhat erős...

Önbizalom hiány okozhat erős szorongást?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon elegem van a kinezetembol es undorodom kb magamtol es mindenkit szebbnek latok egyszeruen mar nem latom realisan magam.Es emiatt szerintem szorongasom van nert amint ez elkezdodott elkezdtem remegni igy belulrol szerintezek ez kivalthat ilyet?

jún. 10. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is ugyanez van.
jún. 10. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a legtöbb szorongást a szégyen és a bűntudat okozza.

Mindegy hogy valós vagy képzelt.

jún. 10. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
inkább úgy mondanám, hogy van oka az önbizalomhiányodnak, meg a szorongásodnak, és ezek egymást is erősíthetik.
jún. 11. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, velem is előfordult már, hogy erős szégyent és szorongást okozott.
jún. 13. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkorodban valaki bántott/szidott/elhanyagolt téged. Ez a bajod gyökere valszeg.
jún. 14. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyakori velejárója a szorongás sajnos, de ez nem azt jelenti, hogy normális. Próbálj javítani az önképeden, vagy keress segítséget. Nem kell egyedül megbirkóznod ezzel. :)
jún. 17. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!