Teljesen motivácio vesztett lettem. Mit tegyek,hogy bármit kezdjek magammal?
Jelenleg 2dolog tölti ki az életem a munka,meg a döglés.
Annyira nem bírok semmit sem kezdni a szabadidőmmel,hogy az borzasztó. Tudom hogy jólenne ha a hobbym-ra forditanam az időm de valamiért nem tudom,képtelen vagyok neki állni és "vidámmá" tenni magam. De ez igaz bármire ami nem muszáj.
Oszd be megfelelően az idődet: Munka, alvás, hobbi!
Legyen egy rendszerváltás életedben és nem lesznek ilyen üresjáratok a napjaidban!
Nem fog jól esni utolsó, de most komolyan a kutyáid miatt mondasz le az életcéljaidról...?
Pont nem érdekel, ha lepontoztok, de mi a fenének lakásba kutya...? Ráadásul kettő is...
Nem csodálom, ha nehezen találsz albérletet két kutyával... Én se szívesen adnám ki két kutyával rendelkező egyénnek a lakást...
Ráadásul, baromi sok pénz két kutyát fenntartani...
Elhiszem, hogy szereted a kutyáidat! Viszont, ez már nem normális, hogy miattuk inkább maradsz az unalmas, számodra nem megfelelő élethelyzetben...
Mondjuk számítógépezés helyett inkább járj el sportolni, konditerembe, táncolni, akármi!
Ott is ismerkedhetsz és emberek között lehetsz!
Én is rendszeresen sportolok és ez okoz a lelkemnek rendszeres örömöt! Imádom csinálni! Minden nap az edzés miatt vagyok boldog!
Ráadásul, sok barátom, kedves ismerősöm lett a konditeremnek hála!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!