Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen motivácio vesztett...

Teljesen motivácio vesztett lettem. Mit tegyek,hogy bármit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Jelenleg 2dolog tölti ki az életem a munka,meg a döglés.

Annyira nem bírok semmit sem kezdni a szabadidőmmel,hogy az borzasztó. Tudom hogy jólenne ha a hobbym-ra forditanam az időm de valamiért nem tudom,képtelen vagyok neki állni és "vidámmá" tenni magam. De ez igaz bármire ami nem muszáj.

2024. jún. 10. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező állandóan boldognak lenni. Ne érezd ezt kényszernek. Ha a döglés esik éppen jól akkor csináld azt és kész!
2024. jún. 10. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Rövid távon valóban nem gond, hogy ezt csinálod. Viszont, ha hosszú távon vagy ilyen, az nem jó. Nem vagy esetleg depressziós?
2024. jún. 10. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
18%

Oszd be megfelelően az idődet: Munka, alvás, hobbi!

Legyen egy rendszerváltás életedben és nem lesznek ilyen üresjáratok a napjaidban!

2024. jún. 10. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
Heti 5x8 óra plusz 4 óra ingázás buszon, olyan helyen, ahol nincs se levegő se légkondi, két nap pihenés, ami természetesen soha nem lesz elég, mert a kiégettség, a fásultság a nulla oxigén és a toxikus kolléganő, a magyarországi helyzet olyan stresszt tesz rám nap mint nap, hogy azon gondolkodom, ha nem találok valamit részmunkaidőben, felmondok, nem fizetem a számlákat, csak a vizet és inkább éhenhalok.
2024. jún. 10. 17:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja igen, erősen depressziós lettem, amióta Magyarországon vagyok és gyászolok, jelenleg változtatni nem lehet, mert felelősséggel tartozom a két kutyámért, és albérletet két kutyuval nehéz találni külföldön...Amikor itthon vagyok játszok a gépen majdnem all day, ez néha segít, néha nem. Hiányzik a baráti társaság is, legnagyobb szerencsém, naponta sok emberrel találkozom és pozitív visszajelzéseket kapok, milyen mosolygós, kedves bájos vagyok, mert akkor mosolygok másra, ha belül szarrá vagyok törve. Ez is néha segít, de sok energia ez is...
2024. jún. 10. 18:03
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem fog jól esni utolsó, de most komolyan a kutyáid miatt mondasz le az életcéljaidról...?

Pont nem érdekel, ha lepontoztok, de mi a fenének lakásba kutya...? Ráadásul kettő is...

Nem csodálom, ha nehezen találsz albérletet két kutyával... Én se szívesen adnám ki két kutyával rendelkező egyénnek a lakást...

Ráadásul, baromi sok pénz két kutyát fenntartani...

Elhiszem, hogy szereted a kutyáidat! Viszont, ez már nem normális, hogy miattuk inkább maradsz az unalmas, számodra nem megfelelő élethelyzetben...

2024. jún. 13. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk számítógépezés helyett inkább járj el sportolni, konditerembe, táncolni, akármi!

Ott is ismerkedhetsz és emberek között lehetsz!

Én is rendszeresen sportolok és ez okoz a lelkemnek rendszeres örömöt! Imádom csinálni! Minden nap az edzés miatt vagyok boldog!

Ráadásul, sok barátom, kedves ismerősöm lett a konditeremnek hála!

2024. jún. 13. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
A két kutya úgy maradt rám, hogy ember tervez "isten" végez, a kutyák két évesek, két év alatt elhunytak a szüleim. A kutyák állatmenhelyre kerültek volna, apu is szeretett volna, és én is.Mivel Apa a halálos ágyán megkért, hogy vigyázzak a kutyákra, ennek 1. eleget teszek, 2. szeretem őket, 3. felelősséggel tartozom értük. nálunk a kutya, macska is családtag volt, nem házőrző, emiatt is nehéz találni társat, párt, mert kevés olyan férfi van, aki állat/gyerekbarát. Így alakult, hogy az én hobbijaim is változtak: villanyszerelés, bicikliszerelés, fűnyírás, csempézés, festés, felújítás ilyen dolgok, amikre büszke vagyok, hogy egyedül csinálom meg a kerítést nő létemre. Ezelőtt egy évig napi 3 órákat kondiztam - hétvégéket kivéve, illetve később napi 2-3 séta erdőben, hisz fele annyi munkaidővel dupla annyit kerestünk. Aztán belezuhansz a magyar valóságba. Vagy azt látjuk, vesszük észre, hogy tele vannak az éttermek, az áruházak, és nem értjük, miből van az embereknek pénzük, plána energiájuk egész nap pörgés után - vagy netán már ő is home office-ban van? Tuti valamit szed, vagy alapjába véve is több a szerotonin, dopaminszintje. A másik, amikor látod, min mennek keresztül ismerőseid, hogy nekik rosszabb mint neked, és lelkiismeret-furdalásod van, amiért panaszkodsz...De aztán, van h pocsék kedvünk van, nulla motiv, nulla pozitivitás, és mégis hálát kell adnunk.
2024. jún. 13. 23:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Van, hogy valaki 3 műszakban dolgozik, a folyamatos stressz, a kilátástalanság, stb. egyértelműen azért nincs energiája, kedve, motivációja, örülhet, ha aludhat. Néha jó hogy nem kell csinálni semmit, nincs nyomás, el lehet lazulni, de ördögi kör, mert pont a semmittevés adja azt az "ürességet. És amikor lepörög előtte, hogy valójában ezt kell csinálnia, amig meg nem öregszik, és amikor nyugdíjba megy - élvezné egy kicsit a szabadságot (ha nem teszi tönkre a sok munka - lebetegszik...)Másrészről, egyre több vállalkozás csődöl be, egyre több rossz történik, és egyre több sz*r ér minket, nehéz kikapcsolni és feldobódni...
2024. jún. 14. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én is ebben az érzésben vagyok, pedig többek szerint szerencsésnnek mondhatom magam.
2024. jún. 22. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!