Lámaplázat hogy küzdjem le 3 nap alatt?
Szerdán vizsga koncerten kell hegedüljek , 12 év hegedű után kell most vizsgát tegyek úgy 150 ember előtt. Ma ilyen kis 9-10 éves gyerekeknek játszottam 3 kis darabot és már ott is annyira lámpalázas voltam,remegtem kezeim,a legrosszabb, mégha a lábaim remegnének. Bárcsak...
Szóval könyörgöm valami tippet.
:((
Lélegezz. Ne nézd a közönséget. Gyakorolj, hogy magabiztos légy.
3 nap alatt, természetes módszerrel, sajnos sehogy sem fog teljesen elmúlni, sajnálom 😥 Tizenév színpad után én még mindig izgulok, bármit teszek ellene. Ha ilyen típus vagy, akkor ezt dobta a gép. Nyugtatót lehetne bevenni, de nem javaslom.
Jobb lesz évekkel, az igaz. De teljesen nem fog elmúlni, pláne nem 3 nap alatt.
Amit még javasolni szoktak:
képzeld el, mi lehet a legrosszabb, ami történhet. Például megbuksz a vizsgán. És utána képzeld el az opciók at. Majd újra vizsgázol, nem dől össze a világ. 5 év múlva nem fog számítani, hidd el.
Köszönöm szepen, kedvesek vagytok!
Hát meglátjuk mi lesz, én már gondoltam, hogy egy felest lehajtok előtte xD
Csak mégis na, utolsó koncert, szeretném odatenni magam és megmutatni,hogy tényleg tudok viszonylag szépen játszani és nem csak otthon
Előző nap vagy még aznap menj ki egyedül valamilyen csendes, erdős/parkos helyre, a lényeg hogy sok fa legyen, kevés ember ahol fel tudsz töltődni. A természet levesz egy csomó feszkót, megnyugtat, főleg ha még sétálsz, mozogsz is mellé.
Ezen kívül bele kell állni, amikor ott vagy akkor tudatosan csak a feladatra koncentrálsz, nem arra hogy ki mit mond, hogyan néz, hányan vannak, stb. Csak magadra és a feladatra figyelsz, fölöslegesen nem túráztatod magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!