Szerintetek ez szorongás?
Figyelt kérdés
Mostanában gyakran vannak pánikrohamaim, illetve szorongok, de mikor nem szorongok akkor szokott olyan lenni, h mondjuk nézem a tv-t és valmi miat belém hasít egy érzés, a gyomromba, mintha vmi megpróbálna átrángatni vmi egy másik hangulatba.. Vagy helyhez kötött is, meg szituációhoz. Pl tegnap a naracsot pucoltam és belémhasitott egy ilyesztő érzés ennek kapcsán ami csak 1 pillanatig volt, de mégis elég volt ahoz h megijedjek és elkezdjek szorngni. Vagy pl a meton is multkor nem birtam ránézni az egyik emberre,ert vhogy elkapott tőle az ijesztő érzés.
Mi lehet ez? A félelemeim néha tök irreálisak.
2010. okt. 30. 10:06
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem tudom hány éves vagy én közel a negyvenhez. 1993 óta vannak ilyen és hasonló tüneteim(mintha valami fojtogatna,nehéz a gyomrom,stb),eleinte jártam a pchihére,annyit megállapirottak, hogy depresszió ill. pánikbeteg vagyok, de ők nem a háziorvosom tudott segíteni, felírta a seduxen nevű gyógyszert, majd 3 évvel ezelőtt változtatott a rivotril nevűre felváltva szedem,de múszály.
2/2 A kérdező kommentje:
én 93ban születtem, szóval 17 éves vagyok
2010. nov. 1. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!