Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha izgulok, ideges vagyok,...

Ha izgulok, ideges vagyok, örülök, félek egy rángatózási kényszer jön rám, MI lehet velem, semmi gyógyszer nem hat?

Figyelt kérdés

Helló segítséget szeretnék kérni vagy legalább tanácsot mert nagyon el vagyok keseredve!

AZ EGÉSZ KB 2008 NYARÁN KEZDŐDÖTT,még Erdélyben,teljesen normális csajszi voltam sőt olyanb aki egész életében mókamester volt és udvarlóim is voltak 1000en nem vok ego de ez az igaz,anyukám itt dolgozott pesten és úgy volt hogy költözünk én nem szerettem volna otthagyni Erdélyt mert szerettem+haverok...és a nyarat édesapámnál töltöttem,szüleim elváltak.Azt vettem észre magamon itt pesten hogy ha ideges vagyok vagy valami erős érzés ér akár pozitív akár negatív a fejemet rángatom mint valami epilepsziás,ezt nagyon-nagyon szégyeltem,de kezdett felerősödni és osztálytársaim közül már 1-1észrevette h rángatózom,akkor mérgemben elmentem orvoshoz,neurológián felírtak 4féle gyógyszert de egyse hatott,majd elkerűltem pszihiátriára ahol nem vicc egy szatyor gyógyszert próbáltak ki rajtam kb 3hónapig jártam de egyse hatott!ismét visszakerűltem neurológiára és ott kaptam megy RIVOTRIL nevű gyógyszert ami GYENGÉN "hat" de ha hideg éri a nyakam azonnal elkezdek rángatózni,mióta van ez tönkretette az életem barátaimmal nem foglalkozom zárkózott,depis vagyok.Kb 2,5éve járok dokihoz és mióta járok 3dokinál voltam de senki nem tud semmit volt ct/mr/szívvizsgálat/szemfenék vizsg/vérvétel de semmi

HA VALAKINEK VAN/VOLT ILYEN PROBLÉMÁJA KÉREM ÍRJON MERT MÁR NEM ÉRDEKEL SEMMI ÉN EZT NEM BÍROM @ÖNGYILKOS LESZEK!

18/L

2010. okt. 30. 00:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én is rángtaozom néha vagyis a fejem tikkelésnek hívják bár csak néha csinálom pl amikor valami izgalmas vagy vicces dolog eszembejut és mielőtt el akarom mondani meg kell rángatnom a fejem mer ennyire izgalomba jövök meg valami késztet de igazabol mindenki vágja és nem is olyan feltünö engem se zavar megszoktam nem szedek semmit van nőm ugyanugy élek mint más ne verd nagy dobra sztem
2014. jún. 29. 01:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok , jó rég voltam itt ,azóta változott sok minden ,a tünetek enyhültek, már csak akkor jönnek elő ha nagyon ideges vagyok hatalmasat vitázok vagy iszonyat izgulok ,sajnos nem múlt el de valahogy tudom kontrollálni,gyógyszer elhagyása után lettem csak igazán jól a rivotriltól sokáig rosszul voltam soha ne szedjétek !!!! Jóba vagyok néhány orvossal a történtekből kifolyólag és mindenki elítéli a rivotrilozást,többet árt mint használ !!! Egyébként dokik szerint nem tick-elés azóta se tudja persze senki a választ , ha esetleg van még valaki hasonló cipőben , írja meg kérem Üdv :)
2017. márc. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!