Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mire utal az, ha félek kimenni...

Mire utal az, ha félek kimenni a házból, mert attól tartok baleset ér?

Figyelt kérdés

Egész nap azon agonizálok, hogy elinduljak-e ma, több tömegközlekedést is kéne használnom és félek, hogy baleset történne velem. Napok óta, sőt hetek óta, bennem van ez az érzés, az elmúlt napokban felerősödött, tegnap utaztam a villamoson, aztán a vonaton és úgy voltam vele, hogy én többet ennek a félelemnek, stressznek nem bírom kitenni magam.

Persze, tudatosan tisztában vagyok vele, hogy nem ennyire gyakoriak a balesetek, de én minden helyzetben erre gondolok és ettől félek, barom kényelmetlenek így a hétköznapok. Miféle "betegség" vagy katt ez? Kérlek segítsetek!

jún. 6. 13:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ne fokozzátok a kérdező félelmeit. Egyébként nekem agorafóbiának tűnik leginkább a baja, de ezt csak egy szakember tudja pontosan megmondani.

Azért nem érdemes túlzottan félni ezektől a dolgoktól, mert kicsi rá az esély, ha nem élsz túl rizikós életet. Ha meg bekövetkezik, akkor az van. Érdemes megbarátkozni az elmúlás gondolatával. Mindenkinek el kell mennie egyszer, nem ússzuk meg. Emiatt én pl. elfogadom annak lehetőségét, hogy lehet, hogy bármelyik nap az utolsó lehet. Ez megnyugvást ad. Az életet is jobban értékeli így az ember, kihasználja minden percét.

jún. 7. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Így élek már legalább 8 éves korom óta. Folyamatos veszélyben voltam.

Másoknak havaj-dizsi-napfény az élet! Engem az élet folyamatosan próbál! ;)

Kevesen ugathatnak nekem, láttam ezt-azt, tudom amit tudok! ;)

jún. 7. 00:37
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nézd meg a baleseti híreket, 20 PERC/NAP (minimum), nyomja a sok ökör!

Felborult, kigyulladt, elkaszálta a vonat, leugratott a hídról...

Ha nem reálisan mérem fel a helyzetet, akkor is reális vagyok!

jún. 7. 00:41
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekként majdnem beleépített a falba egy IFA teherautó, éppenhogy el tudtunk ugrani. Szép renoválás lett volna, emlékemet őrizné! A sofőr nem kicsit ittas volt! Jó emlékek ezek!
jún. 7. 00:45
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Többször kiraboltak éjszaka, az egyik pisztollyal fenyegetett meg, a másik késsel. Volt hogy futottunk a Keletiben a cigányok elől, mindemellett rengeteg balhé, akár fényes nappal is és ezek még csak a deviáns, kötekedő emberek.
jún. 7. 02:08
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
K*rva sok sztorim van, ezért mondom hogy senki ne ugasson, joggal undorodhatok az emberektől, egy fertő!
jún. 7. 02:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Jo, hat ha miskolcon vagy mas csodas mucsai kornyezetben nottel fel, akkor ne csodalkozz...
jún. 7. 08:47
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem a Rózsadombon. Eleve 8. kerületi születésű vagyok és más helyeken is megfordultam, valaki ilyen "szerencsecsomag" hogy vonzza a bajt, vagy eleve balhés közegben él/nőtt fel, mást meg a szél is óvja! De a mai napig küzdenek a hatóságok a patkányok ellen több-kevesebb sikerrel! Sajnos ezek az ártatlan nőkkel is kikezdenek, már a hangosbemondóba is bemondják hogy vigyázzunk! 2024-ben!
jún. 7. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Legutóbb egy nőt vigasztaltam meg mert kikezdett vele egy patkány. Felvilágosítottam hogy mit csináljon, ne csináljon! ;I
jún. 7. 15:00
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát, nem nagyon kaptam meg a választ a kérdésemre, sőt.. De érdekes, hogy ilyen heves beszélgetést indított el, nem mintha ez segítene a helyzetemen.
jún. 7. 16:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!