Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom mit kezdjek magammal...

Nem tudom mit kezdjek magammal,zűr van bennem. Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Mindjárt leérettségizek és ezzel ugye eltűnik egy biztos pont az életemből. Ezzel nincs is baj mert eggyel kevesebb stresszforrás, viszont így utána semmit nem tudok magammal kezdeni. Semmihez nincs motivációm se zenéhez, se filmekhez, se hobbikhoz, semmihez. És most hogy annyira már nem is akarok párkapcsolatba kerülni, így nem tudom mit csináljak. Bulikban random odamenni vkihez az se igazán menne. Na és akkor ehhez jön ahhoz hozzá hogy olyan mintha sose tudnék koncentrálni. Nem élek a pillanatoknak, nem tudok figyelni és olyan mintha kívülről élném meg a saját életemet. Pszichológussal is beszélgettem már ezekről de sokat nem segített. Nem tudok egyszerűen rendesen figyelni semmire de már évek óta és nem tudok ezzel mit csinálni. Most mit csináljak? Felmerült már bennem az adhd de mivel nem biztos ezért nem igazán akarok rá gondolni. És pontosan azt s etudom mit akarok hogy milyen gondjaim vannak és ja.
jún. 2. 22:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Céltalan fiatal vagy! Talán érdemes lenne esetleg elmenned szerencsét próbálni a nagy világban, vagy legalább más városban, amíg kitalálod, hogy mi leszel, ha nagy leszel, már csak azért is, hogy kipihend az érettségi körüli fáradságokat, és közben pénzt is kereshetnél bármivel és bárhol.

A pszichológussal beszélgetés helyett meg akár terápiára is mehetnél, hogy megismerd jobban önmagadat és hogy megpróbáld feldolgozni a gyerekkori traumáidat, amelyek miatt ilyen irányvesztett lettél, motiválatlan!

jún. 5. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!