Milyen oka lehet, hogy valaki soha nem hagyja el a házat, csak dolgozni megy el?
A Xanaxnak a hatasa kb ha a teljes valodi hatast es a baromi nagy hulyeseg felezesi idot nezem, akkor majdnem 1 napig reggeltol keso delutan - s kora estig nagyjabol, ez reggel. Delben meg egesz nap es atnyulik masnap reggelre egy kicsit amit ujrakezdek.
Kinetikailag annyi, hogy a gyogyszer hatasanak koncentracioja nem linearis az ido mulasaval, illetve a hatas nem linearis a koncentraciovalval. Egyszerre beveszel 5mg Xanaxot, a hatas egy rovid ideig kb. 20 perc - 1 oraig fog tartani, de a koncentracio meg benned lesz tovabb.
Ha a felezesi idovel aranyosan veszed be, akkor lesz stabil allapot de ez a normalis kezelesi mod. Ha minel jobban kozeledsz a felezesi idohoz de nem gyakran veszed be, es meg a hatasi idon belul vagy, akkor erosebb es hosszan tarto lesz az ideje. Ha meg most szeded eloszor, akkor nincs a szervezeted hozzaszokva, igy tovabb tarthat az ideje. A rivotril is ilyen, ha szeded 2 hetig, vagy kb. addig, hozza fogsz szokni mondjuk mar a 4mg-hoz is, aztan nezel csak masokra hogy 0.25mg-tol 3 napig fekszenek.
Ekkor megy at a majon meg veseden meg eleg sok szerven, szoveten a gyogyszer. Es ilyenkor egyebkent mar veszit is az "erejebol", biohasznosulasabol. Az is mas teszta, hogy oralisan veszedbe vagy infuziokent kapok.
De hat.. a drogosok ezert szeretik felszippantozni meg beloni maguknak a cumit, mert nem megy at semmin, azonnal a verbe kerul, masodpercek alatt az agyba. De eleg sok cumot pl. Xanaxot meg ilyeneket nincs ertelme felszippantano meg beloni magad vele, mert valamikor toxikus hatasa van, vagy nem ugy van tervezve es barmi lehet, a szippantas meg lehet hogy ugy bedugul az orrod, hogy nem kapsz levegot es nem is hat semmit.
A heroinosok, morfium meg ilyenek kerulnek a veraramba
Az utolsónál a pont.
Én is voltam benzodiazepinfüggő (Xanax, Rivotril, Frontin) és kegyetlen volt lejönni róla. Az a durva hogy a rehabos csoport 90%-a azzal a sztorival került be (köztük én is) hogy pszichiáter írta fel első alkalommal, 2 mondat után, végig se hallgatott. (Nem egy doki, legalább 10 különböző)
Elég beteg...
Habár az alkohol is legális.
És a fűt demonizálják, az a vicc. Egyetemet végig cigiztük és senki se lett függő meg semmi.
Nagyon kell vigyázni sajnos!
Te lesed a szomszédod?
Amúgy agorafóbiája lehet, vagy simán csak otthonülő típus, aki csak dolgozni jár el (vannak ilyenek).
Nekem van pár olyan szomszédom, mint te. Lesik az embert, 40 éve a Stasi ideális alkalmazottaknak tartotta volna őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!