A tirozin tényleg jó dopamin termelésre? Utána olvastam elméletileg igen. De a terapeutám szerint ez "csak" egy aminosav.
Szóval valszeg a terapeutám egyáltalán nem hisz a tirozinba, szerinte ez csak egy aminosav, kb mintha neki ez csak egy tabletta lenne, ami valójában nem is fog használni és csak kb placebo, a placebot nem ő mondta, csak ez a "ez csak egy aminosav" kijelentés hasonlít arra h ez csak egy tabletta aztan vagx hasznal vagy nem, míg a gyógyszerekbe jobban hisz.
Én azt gondolom, hogy a tirozin nem cska termelhet dopamint, hanem termel is. De valszeg kevesebb ideig tarthat a hatása mint bármilyen gyógyszernek... De most ez kicsit olyan, h a c vitamin szinten csak egy vitamin. Mivel másabb egy aminosav mint egy vitamin?
Nem gondolnám, h a tirozin pl egy alternatív gyógyászati dolog lenne, amibe nem kell hinni. Szóval a tirozin nem csak egy homeolátiás valami, amibe vagy hiszel vagy nem. Miert... A magnezium meg csak egy ion. Aztan hányan szedik. És milyen hasznos a szívre is.
"Én azt gondolom"
"Nem gondolnám"
"Szóval valszeg a terapeutám egyáltalán nem hisz a tirozinba"
Hat nem tudom... mit lehet tenni?
Ha neked hat és jobban vagy tőle szedjed. Tökmindegy, hogy ténylegesen hat e vagy csak placebo. A lényeg, hogy rád milyen hatással van!
Én is szedtem egy darabig, de semmi változást nem tapasztaltam.
Meg amúgy is egy csomó olyan gyógyszer is van ami az egyik embernek hat a másiknak nem. Nem vagyunk egyformák.
Örülj neki, hogy találtál valamit ami segít neked, és egészen addig amíg segít nem kell, hogy érdekeljen mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!