Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha 6 éve nem voltam pszichiátr...

Ha 6 éve nem voltam pszichiátriai fekvobeteg osztályon akkor mar egeszseges vagyok?

Figyelt kérdés
Paranoia deluziv zavarral kezelnek jarobeteg pszihiatrian.

2024. máj. 18. 16:56
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
49%

"Nekem is ezt mondta anno ez az "orvos". Hogy gyógyszerrel tünetmentes! Azóta meg gyógyszer nélkül is az vagyok. Erről ennyit."

Nem "orvosokról" beszélünk, hanem igazi orvosokról! Az ő dolguk eldönteni. Ha egy igazi orvos megnézne, lehet, hogy látná rajtad is a tüneteket - a kérdezőnek meg lehet, hogy olyan durva tünetei lennének, ami a szomszédoknak is feltűnne...

2024. máj. 20. 14:45
 42/42 anonim ***** válasza:
0%
"Ha egy igazi orvos megnézne, lehet, hogy látná rajtad is a tüneteket" innen látszik, hogy fingod nincs milyen tünetekkel jár egy adott diagnózis. És így osztod itt az észt. Akinek pszichotikus zavara az nemhogy él és dolgozik 4 éve úgy, hogy senki nem veszi észre, hanem maximum pár hét alatt a kórházban köt ki. De itt nem lehet leírni egy orvosról, hogy egy kiégett kókler, aki visszaélt a hatalmával, mert ilyen nyilván nincs és nem is volt soha. Az orvosok szentek és tévedhetetlenek, akik minden esetben csakis jót akarnak. Mellesleg nemcsak pszichiátrián van ilyen. Anyámnak pár éve volt egy súlyos gyomorbetegsége, de először rosszul diagnosztizálták és ki akarták venni a lépét. Mire eljutott egy másik orvoshoz, aki egyből megtalálta a baj okát, kapott rá gyógyszert, ma makkegészséges. De nyugodtan bízzatok meg bármilyen orvosban, bármit is mond. Végülis a te tested, a te döntésed.
2024. máj. 20. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!