Alkohol megvonási tünet vagy mi ez? 17/fiú
Sziasztok néha iszok csak de akkor emlékezetkiesésig/blackoutig tolom. Tegnap csak egy pohár bort ittam, megálltam a többit, de ma arra kelek, hogy remegek/hidegrázásom van kb negyed óráig és nem tudok enni mert kihányom az ételt.
Ez normális ilyen kis mennyiségű (1 pohár bor) esetén?
Folyton ez van nekem ha iszok, mindegy az ital mennyisége.
Köszi!
Szerintem jó úton jársz a függőségek útján. De még nem késő megállni, csak legyél őszinte magadhoz, és a kis piálásokat, vagy a "nem olyan sok" alkalmakat is számold.
De végülis kevés bor is be tud kavarni ilyen gyógyszereknél.
Az amúgy, klasszikus megvonási tünet a remegés, hidegrázás, hideg-meleg érzés, hangok élesedése, szorongás, feszültség, világtól idegen érzés, stb, stb. A gyógyszerre ivás meg sokszorozza, változatosabbá teszi ezeket. Pláne skizo-s alapszemélyiséggel. És nem igazán segíti a gyógyszerek hatékonyságát az alkohol.
Értem.
Ha azennél sem szitokszóként mondtam volna. Ha ezt kaptad meg, akkor reméljük tényleg csak átmeneti.
Azért tényleg vigyázz, mert ha marad a borderline, az sem túl happy dolog ha a két véglet között vagy, mert ha mondjuk pont szarul vagy, és orvosolnád piával, akkor könnyen hozzászokhat az agyad az ilyesmi jutalmazó/problémaenyhítő rendszerhez, öngyógyításhoz.
Értem köszönöm szépen!🙏
Remélem, hogy nem leszek full függő.🥲😅😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!