Mit lehet tenni ellene ,ha valakinek az agya kitalál értelmetlen szituációkat ill visszaemlékez kellemetlen szituációkra?
Sajnos én ilyen vagyok most.
Ez kb 2éve történt mikor Orbánnék kitalálták azt ,hogy bezárják az emberek majd nem 2évre (Covid miatt) az otthonaikba.
Sajnos ez nálam nem ilyen egyszerű.
Én mértékletesen fogyasztok csak alkoholt ,de az sem folyamatosan.(Szóval nem napi szinten! :))
Nem voltál teljesen bezárva. Főleg nem 2 évre.
Javaslom, hogy keress fel egy pszichológust!
Nem muszáj személyesen. Lehet telefonon is, anonim módon. Csak mondd el neki mit érzel, mit gondolsz!
"Orbánnék kitalálták"
Gyűlölködő megfogalmazás! Talán veled van nagy probléma, elhiszel minden, az emberek félrevezetésére, hülyítésére írt cikket, amivel tele vannak a közösségi oldalak. A kormány coviddal kapcsolatos döntése szükséges és ésszerű volt. És a "bezárásokat" nem csak nálunk vezették be, hanem mindenütt.
Ne végy komolyan semmit amit az interneten olvasol, a legtöbbjét érdekből "pénzért bármit" szemléletű emberek írják, lájkolják. Manapság az internet egy ellenőrizetlen hazugság halmaz!
9-es
Persze.
De most itt nem a politika a lényeg ,hanem az én problémám.
De egyébként akár hogy fogalmazom meg mindig lesz benne legalább egy szó vagy mondat ,amibe belelehet kötni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!