A Frontin szedése okozhat rémálmokat?
Kényszerbetegségre írt fel a pszichiáter frontint.
Amióta szedem, elég intenzív rémálmaim vannak. Nácikról, démonokról, háborúról, közlekedési balesetekről, vadállatok támadásáról álmodok. Bevonul az orosz hadsereg Magyarországra, Putyin ledobja az atombombát, a templomban megnyílik a pokol kapuja és a démonok le akarnak húzni a pokolba, majmok elől menekülök, elkapnak és széttépnek stb..
Lehet szerintem. Én nem szedtem soha, személyes tapasztalatom nincs. Menj el a pszichiáterhez és beszéld meg vele, hogy valami másra váltsatok.
1-es: Érdekes, nekem volt olyan ismerősöm, aki pont altatónak szedte a Frontint. Vagy lehet, hogy másra szedte, de ezt szégyellte és hazudott? Ez utóbbi is lehet, mert az ő generációjában (70 plusz) sokan szégyennek tartották, ha valakinek pszichés baja van.
#2 nem, nem érdekes. Mert elalszik tőke, kiüti mint Papp Laci 2, csak a MINŐSÉG nem lesz meg. Alszik 7-10 órát, és kicsavart rongyként ébred. De legalább alszik
Vannak erre sokkal modernebb cuccok (Dormicum például)
9-es, én ilyen vényköteles cuccokat nem szedtem soha, és a Valerianaval éltem át hasonlót kb. 20 éve. Nem altatott semmit. Aztán rájöttem, hogy nem kell, inkább teleteszem az ágyat puha, tollas párnákkal és azok elringatnak. Ha nem megy az alvás, másnap tuti menni fog. Ugyanis 2-3 óra éjszakai szunya után a következő este beesik az ember az ágyba.
20 éve nem vettem be semmit altató vagy nyugtató gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!