Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok élni, mit tegyek? N...

Nem tudok élni, mit tegyek? Nem bírom ezt a világot, az embereket, magamat. Bánom hogy megszülettem. Szar alak vagyok. 42/F incel Bárcsak a középkorban élnék.

Figyelt kérdés

2024. ápr. 23. 18:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kicsit hülye voltam amikor kiirtam a kérdésem. De jók a válaszok. A középkori példa csak egy illusztráció volt hogy mennyire zavarban vagyok. Nem vagyunk egyformák, semmilyen szempontból.

Óriási káosz van bennem. Nem látok kiutat.

Az incel azt jelenti hogy soha nem volt nőhöz közöm. De ennek is van jó oka. Borzasztóan szarul érzem magam.

Nem tudom ezt szavakkal leírni.

Vagy hajléktalan leszek vagy börtönben végzem. Amúgy megnyugtat mindkét lehetőség. Ezt érdemlem.

Ez nem vita tárgya, ezek tények.

Köszönöm a válaszokat.

2024. ápr. 26. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagy ziccer egy jó gandzsára.
2024. ápr. 27. 07:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet neurodivergens vagy és simán csak nem kapod a helyed ebben a világban. Nagyon rossz de nem vagy egyedül. Én sem bírom az embereket, úgy az életet általában.
2024. ápr. 27. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Reméle, már jobban vagy. Én ugy tartom, hogy a világon egyetlen bűn létezik, ez pedig az öngyilkosság. Saját problémádat nem oldod meg, sőt. Másoknak gondot okozol (mégha nincs senki hozzátartozód, akkor azoknak, akik összetakarítanak utánad hivatalból.) Lelki értelemben (ha hiszel benne), teljesen lenullázod magadat. Állitólag ilyenkor a lelki szenvedés megamard, csak már lehetőséged nem lesz bármin is változtatni test hijján.
2024. máj. 3. 23:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14 ez most komoly? egyetlen bűn létezik? tehát ha valaki mondjuk megerőszakol és lemészárol egy tucat embert, az nem bűn. Az viszont igen, hogy tegyük fel iszonyatos fizikai fájdalmai vannak, amilyet el sem tudsz képzelni és inkább végez magával, mert nem bírja a szenvedést? Egyes embereknek olyan lelki és fizikai szenvedést kell elviselniük, amit te elképzelni sem tudsz, én nem törnék pálcát felettük...
2024. máj. 6. 19:35
 16/17 A kérdező kommentje:

Az utolsó két válasz mellbevágott.

Mégha ellentmondanak is egymásnak.

Igazuk van. De ez nem ilyen egyszerű. Nem vagyunk egyformák.

Sajátmagamat nézve felmondok a munkahelyemen aztán öngyilkos leszek. Ennyi.

Mert ti azt hiszitek hogy a munkahelyen csak here-vere van.

Amúgy meg leszarom az egész világot.

2024. máj. 13. 18:22
 17/17 anonim ***** válasza:
De mivel jobb skippelni a hátralevőt, mint szénné szopatni a sok gyökeret ahogy csak lehet? Fel lehet azt építeni, ne mondd, hogy nem esne jól!
2024. máj. 13. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!