Aki a nyugati aluljaroban illetve a lehel teren teleirkalta a falakat, az vajon skizofren lehet?
Figyelt kérdés
Szamomra nagyon erdekes olvasni, de egyben ijeszto is. Kivancsi vagyok van e itt rajtam kivul valaki, aki tudja melyik firkakrol beszelek.ápr. 23. 18:17
11/19 A kérdező kommentje:
Dragam en ejszaka setaltam vegig miskolcot meg a nepligetet 14-18 evesen 50 kilos lanykent es soha nem bantott senki 😂 mindenhol szerettek a c-k is meg a p- k is
Mert nem provokaltam senkit, emberszamba vettem mindenkit, es nem vagyok egy pancser aldozat tipus
Ismerek kozelrol igazi vadciganyokat es megse vagyok rasszista...
jún. 14. 12:44
12/19 A kérdező kommentje:
De azert koszonom hogy figyelembe venned ha szemelyes tema lenne, ez fain volt 😊👍🏽
jún. 14. 12:45
13/19 anonim válasza:
Én meg feladom, nem vagyok Pesti, de válaszoltam volna, de ha nem rasszista dumát tolok, akkor le sem vagyok szarva...
14/19 A kérdező kommentje:
En orulnek a legjobban ha valaki vegre nem azt tolna, ha meg a kerdesre is valaszolna talan el is ajulnek oromomben😀🥲
júl. 1. 14:15
15/19 anonim válasza:
De még mindig nem írtad le, hogy a bánatos fasz van odaírva, csak ezért meg nem fogok 250 kilométert utazni.🙈🫠
17/19 A kérdező kommentje:
😂 nyilvan olyanokhoz szolt a kerdes akik jartak/jarnak arra esetleg mar ok is felfigyeltek ra. Egyebkent nagyon sok minden, nem tudnam legepelni, de leginkabb kulonbozo emberek lehordasa mindennek meg a lengyelekrol ir sokat, mittudom en mar fejbol 😂
júl. 20. 13:34
18/19 anonim válasza:
ahogy látod, olyan meg nem ír, aki járt arra, így maradt az, akik sajnos nem járnak arra...
19/19 A kérdező kommentje:
Igen, de en turelmesen varok 😁
júl. 23. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!