Aki a nyugati aluljaroban illetve a lehel teren teleirkalta a falakat, az vajon skizofren lehet?
5
azert mert elvileg szitokszo a c, a helyes normalis megnevezes "roma", ugy mint a zsido helyett finomabb kifejezes az emberre a "heber" a vallasukra meg "judaizmus" nem pedig a zsido az zsido ember + zsido vallasu, van aki heber de nem vallasos, ismerosom ilyen.
De en bevallom oszinten a c-k sokkal kemenyebbek, kegyetlenebbek, pofatlanok, undoritoak erkolcsileg is mint a heberek es a kulturajuk. Nem lopkodnak a heberek, beilleszkednek a tarsadalomba, tanulnak, integralodnak, kulturaltabbak, es nem pillangokes van a 4 zsebukbenk nyaron, telen meg 6 es meg a c-kkel a rendorseg sem szeret sokszor foglalkozni emiatt, meg amiatt sem megy egy ember lemenni a bolthoz ahol ott all 5 c mondjuk borsodban, miskolc, ilyenek.
Rasszista... ki a F*sz nem az legbelul? Mashogy nezel egy fekete emberre mint egy kinaira meg egy "magyarra" es egy heberre. A c-okat a magyarok teljesen szinte elitelik alsobbrendunek, valljuk azert be es diszkriminaljak, reszemrol sajnos az izraelitakat is nekem nincs bajom veluk, szerintem hetkoznapi emberek, megvan a maguk vallasa kesz, nincs pillangokes meg verekedes meg 6an jonnek rad ha nem adod a kinyithatos telodat oda este 8 orakkor.
A magyart azert tettem idezojelbe mert aki "igazi" magyar, az ugymond nem magyar hanem german tobbnyire, osztrak, szerb magyar, roman magyar, ukran magyar, pakorol ne beszeljunk, kuki meg francia, tehat elegge kevert most mar sajnos etnikum meg az orszagban is mar, ha megnezzuk a nepesseg eloszlast.
Hetesben is siman lehet egy vonoval, akkor magat is utalja?
Ez meg akkora tulzas hogy "jaj ahogy kilepsz az utcara, egybol hatan rad mennek egy pillangokessel" ha ennyire utalnak a ciganyok, hogy felsz kimenni az utcara, siman lehet hogy te provokalod ki. Magad is bevallottad, hogy lenezed oket. Akkor mire fel varod hogy rendesen banjanak veled? Megerdemled amit kapsz toluk, es meg jo sokan rajtad kivul:)
'ki a fsz nem rasszista legbelul' mondjuk minden normalis ember. Kivulallokent nem sok fogalmad leher roluk.
Arrol nem is beszelve hogy a valaszod egy hatalmas off, semmilyen formaban nem volt hasznos vagy ertekelheto, tehat megkerlek szepen hogy tobbet ne irjal ide. Tovabbi szep napot.
9
Menj ki borsodban az utcara este 11 kor vagy ejfelkor. A gatyadbol fog omleni a tudod mi amikor 10 fos c hadsereg pillagokessel jatszadozik es 4 darab rad nez.
Es en provokalom ki a c-ket? Amikor kijavitottalak, hogy az egy olyan un. szitokszo? Hagyjal mar hogy ne irjak ide. Igen lenezem, mert aggresszivak, nem akarnak beintegralodni. Szerintem ezzel sokan egyetertunk. Mar a 7-es is irta. Ki a f*sz nem rasszista, igen, mindenki mashogy iteli meg a masik fajtat. Nem hiaba mondjak a tobbiek "jaj kinai cucc az szar" "fuj vietnami hulyeseg", menj BP-n egy par utcaba, regen hos utca volt. Ismerosomet meg is eroszakoltak ott. te vagy az off, fejezd be ezt a megtevesztest. Ez a teny, az hogy te nem fogadod el, ezt tartsd meg magadnak, tenyekrol beszeljunk.
nem tudom teged szemelyesen erint a dolog egyebkent? Mert akkor tenyleg nem irok, mert nem akarlak megbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!