Mennyibe kerül most egy Xanax vagy Frontin?
Gondolkodom rajta, hogy a pusztító szorongásomra szednem kellene, csak az a baj, hogy a szorongásom összefügg a mostani inflációval és azzal, hogy a fizetésem nem követte, 1 éve változatlan és egyelőre nem tudtam jobb munkára váltani.
Így magam szerint is groteszk módon a gyógyszer árát is sajnálom magamtól. Félek mennyit drágult, mióta (kb. 8 éve) szedtem.
Sziasztok.
Nem tudna valaki nekem xanaxot szerezni?
Kifizetem termeszetesen,többért is.
Nem kell az orvosi szöveg.
Aki tud kérem jelezze.
Én holnap íratok,
Éjszaka vettem be az utolsót,,
Hat broder, ez egy rossz szoveg volt. Xanaxot taliban szerezni illegalban? Senki nem fog max egy barom. De helyette jonnek hamarosan a macskagyokerek meg a citromfuvesek meg a nervenphelegeseg ami jo draga es semmit nem hat egyik sem a kemeny szorongasra.
A feszultség meg a szorongas van kulonbseg, a feszultseg hetkoznapi dolgok miatt van. A szorongas mentalis betegsegek kategoria amire kell xanax. Nem tudom neked mi kell, de menj sajnos ki kell mondanom, menj orvoshoz, hogy megallapitsa mi a gond.
Mert lehet, hogy feszult vagy, nem pedig szorongsz. De ezert neked konnyebb a xanax megoldas, mint minden feszult embernek pl aki interju elott van, vagy vizsga elott. De azok nem szorongasok, az feszultseg.
A szorongas az szomatikus tuneteket okozhat, fosas, mindennapos fejfajas, hanyinger, anorexia, atcsusszanhat major depresszioba, onsertes, szemelyisegzavarok, stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!