Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyibe kerül most egy Xanax...

Mennyibe kerül most egy Xanax vagy Frontin?

Figyelt kérdés

Gondolkodom rajta, hogy a pusztító szorongásomra szednem kellene, csak az a baj, hogy a szorongásom összefügg a mostani inflációval és azzal, hogy a fizetésem nem követte, 1 éve változatlan és egyelőre nem tudtam jobb munkára váltani.

Így magam szerint is groteszk módon a gyógyszer árát is sajnálom magamtól. Félek mennyit drágult, mióta (kb. 8 éve) szedtem.

2024. ápr. 19. 08:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
1mg-os Xanax 30db ~200 ft.
2024. ápr. 19. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
Bocsi, pszichiaterrel iratva, emelt tamogatassal (vagy kiemelt nem emlekszem). Haziorvossal valoban lehet 1000 vagy tobb.
2024. ápr. 19. 19:14
 13/15 anonim válasza:

Sziasztok.

Nem tudna valaki nekem xanaxot szerezni?

Kifizetem termeszetesen,többért is.

Nem kell az orvosi szöveg.

Aki tud kérem jelezze.

2024. máj. 20. 07:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Én holnap íratok,

Éjszaka vettem be az utolsót,,

2024. máj. 20. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Hat broder, ez egy rossz szoveg volt. Xanaxot taliban szerezni illegalban? Senki nem fog max egy barom. De helyette jonnek hamarosan a macskagyokerek meg a citromfuvesek meg a nervenphelegeseg ami jo draga es semmit nem hat egyik sem a kemeny szorongasra.

A feszultség meg a szorongas van kulonbseg, a feszultseg hetkoznapi dolgok miatt van. A szorongas mentalis betegsegek kategoria amire kell xanax. Nem tudom neked mi kell, de menj sajnos ki kell mondanom, menj orvoshoz, hogy megallapitsa mi a gond.

Mert lehet, hogy feszult vagy, nem pedig szorongsz. De ezert neked konnyebb a xanax megoldas, mint minden feszult embernek pl aki interju elott van, vagy vizsga elott. De azok nem szorongasok, az feszultseg.

A szorongas az szomatikus tuneteket okozhat, fosas, mindennapos fejfajas, hanyinger, anorexia, atcsusszanhat major depresszioba, onsertes, szemelyisegzavarok, stb..

2024. máj. 20. 09:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!