Hogyan tüntethetném el végleg ezt a diagnózist ha nem is igaz?
Figyelt kérdés
Nemrég pajzsmirigy miatt dokihoz kellett mennem.És legfelül az volt írva hogy "ismert enyhe mentális retardáció miatt pszichiátria ellenőrzi"(vagy ilyesmi)Csakhogy erről szó sincs!Nem vagyok idióta meg semmi.Oké az igaz hogy van ott már múltam egyéb dolgok miatt.Azt a tesztet úgy csináltatták meg velem (még a gyerek részlegen)hogy szét voltam gyógyszerezve,azt se tudtam hol vagyok!De amint átkerültem felnőttre le van írva hogy "mentális retardáció nem igazolódott" Mégis ezt látták fő diagnózisnak gondolom,amikor nem ez és sose voltápr. 13. 00:51
11/18 anonim válasza:
Mit vársz a kérdezőtől aki azt hiszi hogy aki retardált az idióta.... Azért fél hogy ott van mert nem akarja hogy butának gondolják
12/18 anonim válasza:
10 Mert van ilyen hogy asszociáció, ami létrehoz valamit amit nehéz kikorrigálni. De mindegy ha ennyiből nem értetted továbbiakból se fogod. A kérdezőnek meg nem kötelező ismernie ezeket a fogalmakat, de egy tévedésnek nem kellene felül virítania a kórlapján. Vagy írd a pólódra nagy betűkkel hogy "hülye vagyok", aztán csillag, és apró betűvel írd ki a csillaghoz hogy "ja, mégse".
13/18 anonim válasza:
Miért kell kötekedni? Oda van írva ELVILEG hogy téves akkor mi a baj?
14/18 anonim válasza:
Na mi van kész már a pólód? Írd rá filccel, aztán holnap mehetsz abban dolgozni. Ne aggódj, ott az apróbetűs felirat, majd aki hülyének néz mutogathatod neki hogy ott van hogy mégse, olvasd el.
Ja és nem én kötekedek hanem te. Hajtod a magadét egóból.
15/18 anonim válasza:
Hát nekem úgy tűnik hogy logikusan elmagyarázták hogy miért nem probléma a diagnózis hiszen ki lett javítva de te emberkedsz mert otthon vernek vagy valami bajod van
16/18 anonim válasza:
11-es: A nagyon súlyos mentálisan retardált az idióta, ez a legsúlyosabb szint:
Enyhe fokban nehezíti az életet, de sokan képesek önálló életvitelre.
17/18 anonim válasza:
A kérdező nem tudja, azt gondolja hogy őt idiótának nézik a betegsége miatt
18/18 anonim válasza:
7-es. Nincsenek fent 2015 előtti adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!