Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lenne szégyen pszichológ...

Miért lenne szégyen pszichológushoz járni?

Figyelt kérdés
Nem kellene megbélyegezni senkit se azért,mert problémái miatt szakemberhez fordul. Utálom az itélkezést.

2024. ápr. 10. 16:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom szerintem ha valaki bevallja a pánikbetegség a nő nem fog rá férfiként tekinteni nem?
2024. ápr. 11. 15:50
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

11

En mint no, attol meg tudnek ferfikent tekinteni ra. Kerdes, hogy a paniktol szorongas mennyire nyomja ra a belyeget a mindennapjaira (pl ha nem lehet vele kimozdulni, az azert nem jo), es hogy terapian dolgozik-e a problemain. Es nem gyogyszerekkel tömi magat, hogy attol varja a megvaltast.

2024. ápr. 11. 16:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát azért vannak akik a gyógyszerek től teljesen helyrejönnek úgyhogy az orvostudományt nem szólnám le
2024. ápr. 11. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Gyógyszerek csak elnyomják a problémát, de nem gyógyítanak meg. A terápia ki tud gyógyítani, ezt tapasztalatból írom.

És ismerek olyan férfit, aki pánikbeteg volt és ezzel együtt is mindig tudott csajozni.

2024. ápr. 11. 16:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Van amikor a gyógyszer önmagában is elég de a leghatékonyabb a gyógyszer+kombináció

De pl ezért sem mondanám el senkinek mert simán lehet a csaj gyógyszer ellenes aztán ki tudja mit gondol az emberről

2024. ápr. 11. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Gyógyszer+terápia kombináció*
2024. ápr. 11. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:
71%

13

Abszolut, persze. Csak van az a tipus, aki attol varja a csodat, es semmi terapia, semmi valtoztatas az eleteben - sajnos sokan igy vannak. Ezt a tipust nem birom a kozelemben, tokmindegy, hogy pszicho bogyorol van szo,vagy fogyibogyorol, vagy barmilyen elethelyzetbe beleragadt az illeto es csak panaszkodni tud, de nem tesz magaert. Igen, a gyogyszer segithet, en is voltam olyan szituban, amikor atmenetileg kellett, es nyilvan vannak olyan betegsegek, ahol tenyleg az segit (pl esetleg egy skizofrennek) es szednie kell elete vegeig.

2024. ápr. 11. 16:34
 18/18 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel,mit gondolnak mások. nem vállalok felelősséget más gondolataiért.
2024. ápr. 11. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!