Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is tapasztalt ilyen fura...

Más is tapasztalt ilyen fura dolgot magánál?

Figyelt kérdés

minden nap eljonni hogy csinalom a kis dolgom es kozben egy hirtelen nagyon rossz es furcsa erzes jon ram ami remélem alaptalan: beparazok, hogy lenyomoznak, feltorik a fiokjaim, valaki tonkre akarja tenni az életem es olyan erzesem van hogy ezek valosak es realisak pedig eléggé rejtőzkodo típus vagyok, Semmilyen közösségi oldalon nem vagyok fent sajat neven, kapcsolataim sincsenek anyamon, mamamon es a paromon kivul. Na mindegy es amikor napjaban toobbszor is ramjon ez az erzes, akkor liftezik a gyomrom, hanyingerem van, felek, nehezebben kapok levegőt. Nagyon rossz erzes

(alapbol nem vagyok egy boldog ember, nagyon keves dolog okoz örömet. Van egy zűros múltam. Van kapcsolatom, ez az egyetlen fix es jo dolog az életemben. Meg hat, cigizek es tablettazok..)

17L

2024. ápr. 3. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:

De mindig pisilés közben kap el ez az érzés? Elég fura...

Hát, talán nem kéne tablettázni, és akkor 18 éves korodra maradna még egy kis eszed.

2024. ápr. 3. 22:11
 2/2 A kérdező kommentje:

#1 neem ugy ertettemXD

csak ilyen hulyen fogalmaztam meg. Felre ertelmezheto tényleg. Ugy ertettem amikor csinalom a dolgaim pl iskolaban vagyok, otthon..

2024. ápr. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!