Hogyan lehet a hasi tüneteket elviselni?
Figyelt kérdés
Skizofrén beteg vagyok és nálam a szorongás hasi tünetekben nyilvánul meg. Sajnos rettegve vállalok be hosszabb utakat. Mindig akkor jön rám a székelési inger, mikor nincs WC, és ez a szorongás még tovább erősíti ezt az ingert. Pedig szedek mindenféle pszichés gyógyszert, miért nem múlik el?2024. ápr. 3. 18:31
1/3 anonim válasza:
Meg kell találni számodra a legmegfelelőbb szorongásgátló gyógyszert.
Az orvosod biztos segít ebben.
2/3 grafno válasza:
Ne egyel előtte 1 napig. Akkor nem sok minden fog kijönni.
3/3 anonim válasza:
Van egy antipszichotikum mellékhatás, ami hasonló helyzetben esetleg jól jöhet: Ketilept szedés idején azt tapasztaltam, hogy miután bevettem a napi adagot, úgy fél napra szinte leállította a perisztaltikámat és ilyenkor nem éreztem székelési ingert. Utána kávéivással kellett újraindítani.
Ha esetleg szedsz Ketileptet a skizofréniára, akkor próbáld ki, hogy használható-e számodra a bélmozgás csökkentésére (is).
De mindenesetre először a kezelőorvosoddal beszéld meg a kérdésben leírt problémádat és elsősorban az orvos tanácsára hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!