Vékony emberek! Ti hogy viselitek ezt?
Figyelt kérdés
Vilageletembe vékony voltam, mindig is normálisan ettem,de valahogy mostanra kezdett zavarni az alkatom, kivizsgaltak semmi bajom engem mégis zavar. Párom kíván akadva hogy nem bírok lejonni erről a hízás témáról, nagyon elege van. Teljesen kezdek becsavarodni ebbe az alkat dologba úgy érzem. Utálom hogy vékony vagyok és utalom hogy a legtöbb kövér ismerősöm hazudik az etkezeserol, és váltig állítják hogy tőlem kevesebbet esznek,persze kiderul hogy hazudnak mindig, én meg elhiszem hogy velem van a baj. Most kezdtem el pszichológushoz járni emiatt, a környezetem biztat és nem értik miért bántom magam azért mert vékony alkatom van.2024. ápr. 3. 10:26
11/14 anonim válasza:
És miért nem teszel érte, hogy másképp legyen? Egyszerűbb itt sajnáltatnod magad, mint pl. felemelni a lapos kis popódat, és a szalámirúd-forma lábacskáidon elsétálni az edzőterembe?
12/14 anonim válasza:
valaki irja mar be, hogy borderline
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, neked pedig 11-es a jó.... Any.. azt
2024. ápr. 4. 12:04
14/14 anonim válasza:
Legalább van rajtad mit fogni mami!! Gondolj ebbe bele! Csumi
36F-mP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!