Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek a marihuana(fű)...

Szerintetek a marihuana(fű) az jó vagy inkább rossz dolog? Cikket szeretnék írni erről így közvélemény kutatást végzek.

Figyelt kérdés
Az én személyes véleményem, hogy bár drognak mondják de nem minden esetben lehet rossz, én próbáltam, a fű nem kemény drog, néha néha elszívunk egy tekertet, nekem nő ként segített a menstruációs görcseimen és a migrénes fejfájásomon, az ítélkezést nem kérem, hogy jajj nő ként szívtam, vagy, hogy egyáltalán szívtam, tényleg csak a vélemény érdekel, hogy ki, hogy látja ezt a helyzetet. Nem azt állítom, hogy a fű a világ legjobb dolga és csak ezt kéne használni, de ha azt nézzük a cukor, a kávé, a csoki stb. is drog, mégsem szidjuk a másikat, hogy fogyaszt ilyeneket, csak mert azok legálisak. A legtöbb országban már legális a fő és mint fentebb is írtam SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM SZERINT a fű nem rossz dolog. Kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok.

#fű #marijuana #Jó vagy sem
ápr. 2. 23:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Es az is igaz, amit a vegen irsz kilences. Ki tudja milyen novenyvedo meg egyebek vannak benne - ugye itt nincs minosegellenorzes.
ápr. 14. 11:50
 12/28 anonim ***** válasza:
Én nem is vagyok elvakult, ezért írtam, hogy az eleje helytálló. De hogy valaki ennyire bezombuljon, hogy a nevedre sem emlékszik... ezért gondolom, hogy az már nem fű. Egyre elterjedtebb Európában, hogy szintetikus kannabinoidokkal, meg minden szirsz4rral lefújják a gubacsot, hogy sokkal intenzívebb hatása legyen. Na ezektől már tényleg bezombulsz egy idő után. De mint írtad, magának termesztette, így nem értem...
ápr. 14. 11:52
 13/28 anonim ***** válasza:

Nem erted? Olvass utana a hosszutavu negativ hatasoknak. Plane eselyes ez, ha kamaszkorban kezdi valaki (a kerdezo irja, hogy suliban volt ez a maganak termeszto).

Par full random idezet:

A marihuána rendszeres vagy túlzott fogyasztása károsítja az agyat, amelynek térfogatát zsugorítja, és bizonyíthatóan csökkenti az intelligenciahányadost (IQ). Ráadásul minél fiatalabb korában kezd valaki füvezni, annál nagyobb a kockázat.

Néhány hosszú távú hatása, tünetei:

gyengébb ellenálló képesség a hétköznapi betegségekkel szemben, az immunrendszer gyengülése.

személyiségváltozás és hangulatingadozás.

leromlott emlékező- és gondolkodási képesség.

torzult sejtek arányának növekedése a testben.

a tüdő szöveteinek pusztulása és az agy maradandó károsodása.

egyre több a bizonyíték arra, hogy a rendszeres marihuána használat összefüggésbe hozható a skizofrénia, a bipoláris zavar, és a depresszió kialakulásával, különösen a fiatal fogyasztók körében

ápr. 14. 12:19
 14/28 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó ír az az alkoholra hatványozottan igaz. Mégis mindenhol legális, sőt óriásplakátokon hirdetik a tömény italokat.
ápr. 15. 12:13
 15/28 anonim ***** válasza:

En vagyok a 13-as

Igen, ez igy igaz. Sajnos.

ápr. 15. 12:23
 16/28 anonim ***** válasza:
a fű legrosszabb esetben pánikrohamot okoz. de az még mindig jobb,mint az alkohol által okozott betegségek.
ápr. 15. 17:13
 17/28 anonim ***** válasza:

Te az alkalmi hasznalatrol irsz. Mondjuk ez sem igaz, mert lappango skizofreniat pl mar egyszeri hasznalat elohozhat, nyilvan ez ritka.

En a hosszutavu napi szintu hasznalattal (aka fuggoseg) kapcsolatban tettem hozza amit a 13-as kommentben pl.

ápr. 15. 17:16
 18/28 anonim ***** válasza:
47%
a pánikroham a legrosszabb,amit a kender okozhat. a félelem a legrosszabb,nem szabad félni,mert megemészt.
ápr. 15. 18:27
 19/28 anonim ***** válasza:
a marihuána nem okoz agykárosodást,ezt csak a gyógyszeripari lobbi találta ki.
ápr. 15. 19:28
 20/28 anonim ***** válasza:
ápr. 15. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!