Szerintetek a marihuana(fű) az jó vagy inkább rossz dolog? Cikket szeretnék írni erről így közvélemény kutatást végzek.
Cikket? Az is iyen lesz?
Szerintem azt mar ne beszivva ird :)
Az a szitu, hogy sokan nem azért használják, mert pl betegségükre jó.
Egyszerűen csak akarnak lenni sokan egy állapotban... Ez a része az árnyoldal.
Ahol sokan menekülnek a használatába az helyett, hogy szembe néznének gondjaikkal, bajaikkal és változtatnának.
S van az a mennyiség, mint mindennél, ami nem egészséges, hanem az ellenkezője: pusztít.
A víz is ártalmatlan, szükséses alap az életünkben, mégis képes megölni a túlzott fogyasztása.
Elég annyi is, hogy nem megfelelően használja az ember.
Pl egy kislányt a saját szülei öltek meg úgy, hogy hideg innivalót adtak a nyáron túlhevült kicsi testének.
A fűnek is van nem megfelelő használata.
Volt, akit az ablakból rántottam vissza, mert nem érezte mennyire kihajol az ablakon a negyedikről cigizve.
Van olyan suli társam és volt haverom, akik teljesen elszívták agyukat az otthon termesztett kis füvükkel...
Egyikük még a nevemet se tudta és foszlányok vannak az agyában. Pedig amikor normális volt, nem szívott akkor penge volt az agya, kiemelkedő eredményei voltak.
Az évtizedek alatt egy emberrel se találkoztam, akinek előnyös lett volna a fű.
Tesóm is egyre butább. Alap logikus dolgokat nem ért már meg. Hazudik, hogy nem szí ja rendszeresen, de az agyi kapacitása elárulja az igazat.
Felnőtt ember. Megjegyeztem neki, hogy egyre sutább agyú. Az, hogy leteszi-e vagy sem... Ő dolga.
Nem szólhatok bele.
9
De, a sok evtizedes napi szintu fogyasztas okozhat elbutulast. Emellett az egyeni erzekenyseg is szamit, attol meg hogy Snoop Dogg jol birja (ha igy van), masnal sokkal durvabb kovetkezmenye lehet. En nem vagyok fuellenes, de azert ne legyunk mar elvakultak pro iranyba se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!