Drphiliprusso kérdése:
Lehet TB alapú pszichológiai szolgáltatást igénybe venni? (Budapest)
Figyelt kérdés
Sajnos kevés információt találok róla. A magánklinikák iszonyúan drágák, nem tudnám megfizetni őket. Az érdekelne, hogy van-e valami információ arról, hogy igénybe lehet-e venni díjmentesen ilyen szolgáltatást. Előre is nagyon köszönöm!márc. 28. 23:46
1/5 anonim válasza:
A területileg illetékes pszichiátriai szakrendelőbe kell időpontot kérned (nem kell beutaló). Ott megvizsgál egy pszichiáter, aki ha szükségesnek látja, akkor beutal az ott rendelő pszichológusok egyikéhez.
Arra figyelmeztetlek, hogy sajnos hosszú a várólista és limitáltak az egyéni alkalmak, mert túl sok a beteg.
2/5 anonim válasza:
Igen, minden megyeszékhelyen/ nagyobb városban kell, hogy legyen. Pesttel pont nem vagyok képben, de lennie kell ott is. Valószínűleg hosszú a várólista, de érdemes megpróbálni időpontot kérni.
(Googleban a kerület nevével + "TB támogatott pszichológus"-ra érdemes keresned)
3/5 anonim válasza:
Én TB- s pszichológushoz járok. Az ambulancia pszichiátere utalt be hozzá.
5/5 anonim válasza:
Én is TB alapú pszichológushoz járok,heti 1x. Elmentem háziorvoshoz,kértem egy beutalót és már egyből fogadott is a pszichológus.Szóval igen, van ilyen lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!