Vajon létezik ingyenes online pszichológusi szolgáltatás? Ha igen akkor hol találok ilyet?
Online-al nem mész semmire, és ez az igényed egyben jelzi is, hogy nem vagy felkészülve a dologra. De helyes, ha már vágyad formálódik rá.
(Ilyen beszélgetéseket csak és kizárólag személyesen intézz! Főleg az elején! Fontos, hogy egy olyan környezetben legyetek, ahol te is megnyílhatsz és csak ritkán vagy ott. A hazai terep sokszor hátrány. Ha már bejáratódtál egy pszichológusnál, akkor esetleg, ha minden kötél szakad /pl. covid/ akkor megengedhető az online beszélgetés.)
Mentálhigiénés beszélgetéseket tudok mondani:
1
Akkor áruld is el, hogy hol.
2
Tuti, hogy nem.
3
Nagyon is jó tud lenni az online pszichológus, sokkal jobb, mint a semmi!! Én most fogok bejelentkezni vkihez.
Mivel le lettem pontozva és - úgy érzem - válaszom hiteltelenítve lett, ez megakadályoz engem abban, hogy belinkeljem.
#1 voltam.
7
Én nem pontoztalak le. Csak nem tudtam, hogy miért nem írod be, hogy miről tudsz.
5
Köszönöm szépen (bár nem a kérdező vagyok). Sajnos most szeptemberig szabin vannak...
"2. Ott nincs!! Már utána néztem"
Hű, elnézést, kimaradt nekem valamiért az "online" kitétel, öregszem. :)
Kérdezd meg esetleg a Vikotén, hátha ott elég rugalmasak az online terápiához. Ott is voltam egy kezeléssorozaton, nem ingyenes, kell önrészt fizetni, de asszem olcsóbb mint a magánpraxisban.
Elérhetőség és árak:
Egyébként szerintem inkább kérd el magad a munkahelyedről, mert azt gondolom, hogy személyesen jóval hatásosabb a terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!