Depresszió leküzdése csak gyógyszerrel lehetséges?
Szakember mondta ki a diganózist,terápiára fogok hozzá járni illetve korábban is kezelt már.
Rettenetesen félek a gyógyszer szedéstől,attól hogy rászokok/meghülyülök tőle.
Illetve ami ellen ‘harcoltam’ eddigi életem során abban most kudarcot vallok.
Az anyám ezer éve gyógyszerfüggô,az apám úgy szedi mint a negrot.
Viszont valóban gondjaim vannak,és nagyon kilátástalan ,ez mellé még pánikrohamaim is vannak.
Plussz nagyon erős generalizált szorongás.
Nem tudom mi lenne a jó megoldás.
41 vagyok,4 gyerekes anya…
Jogsim van már egy ideje…..
NEM. A gyógyszer egy mankó, ami addig segít, amíg a terápiával képes vagy saját lábadon járni. A terápia nem egy agyműtét, hanem a Te részvételeddel, belső munkáddal, odaadásoddal fog működni. Néha nagyon nehéz lesz, akár fizikailag is fárasztó. Volt olyan órám, ami után két órát sírtam és 14 órát aludtam. Mert olyan nehéz dolgok jöttek fel, amivel így lehetett megküzdeni. Máskor képzelettel, versírással, vagy manuális tevékenységgel lehetett előrelépni.
Jó utat kívánok neked a belső utadon!
Már egy ideje ismerem a terapeutámat.én is pszichológushoz jártam/járok.ő már a korábbi terápiák során is javasolta a gyógyszert.
Küzdök ellenne,de tényleg nem vagyok jó állapotban.
(Fogyás,rosszullétek,pánikrohamok,nem tudok aludni,alig vonszolom magam,ingerültség nagyon.)
Sajnos a terápiát meg kellett szakitani a kisbabám miatt,szerencsére mostmár tudok újra járni.
Nem szeretnék gyógyszert,jó lenne tudni mi segithetne.
Depresszió az nem jó.
Lelki problèmát tablettákkal nem lehet kezelni.Max lenyugtatni egy rövid időre.
A gyógyszer akkor hat csak ha valami anyag hiányzik a kèmiádból.
Egyèbkènt èletszemlèletet kell váltani.
Ó.. gyógyszer. Minden második reklám gyógyszer a tv be. Vajon mièrt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!