Miért vörösödik el folyton az arcom?
Ez engem is érdekelne, mert velem ugyanez van..:S
Csak azt érzem hogy ég a fejem,ha meg benézek a tükörbe nagyon piros..:S:D
ezért használok alapozót, de ha nagyon kipirossodok az sem takarja el..:S
Nekem is főleg olyankor jön elő, amit te leírtál.. nem tudom sajna hogy mitől lehet..:(
nekem is ilyen van, nekem azt modnták h szociális fóbia
ha jót akarsz magadnak a xanaxot hagyd ki az életedből, természetes nuygtatók, méz, sport, tej, citromfű tea stb a xanax nagyobb kárt fog tenni benned mint hazsnot
és tudom h ezt a legnehezebb de ne is gondolj rá h elfogsz pirulni, és egy darab után csökkeni fog
na de ha elpirulsz akkor mi van? lehet h van akinek felse tűnik, csak te reagálod túl
nem szégyen pirulni ha meg vki ezzel vág vissza, avgy piszkál hát akkor meg le kell sz@rni mert egy hulye bunk*
3 vok:
önbizalamd csak úgy tudod megnövelni ha szembe nézel vele, és meglátjátok h nincs abban semmi ha vörösödtök, mert iegnis ez egy tulajdonság
nekem így sikerült leküzdenem félek tőle, de muszáj bevállani, nem szabad előle futni:)
Ha nagyon gyakran jelentkezik szorongás és az arc elvörösödése társas helyzetekben, akkor az szociális fóbia lehet.
Ha vannak hozzá anyagi kereteid, akkor keress fel egy szakembert, aki foglalkozik kognitív viselkedésterápiával.
Hosszabb idő után fog helyrehozni, mint a Xanax, de nem lesz a jólléted gyógyszerhez kötve, és hosszú távon ebből többet profitálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!