Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem bírom, ha…?

Nem bírom, ha…?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzésem van, amikor válaszolok valaki kérdésére normálisan, nem hülyeséget, de jönnek a lepontozók. Szívesen válaszolgatnék, nem trollkodva, de emiatt már nem merek. Ugyanez van a való életben is, nem merek megszólalni, nehogy lehurrogjanak. Ez mi lehet? Miért van még netes, anonim felületen is ilyen érzésem?
2024. márc. 19. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Hát engem a való életben sem zavar, ha beszélnek rólam, vagy a hátam mögött. Anonim meg eszembe se jutott még erre gondolni.

Magadat kell erősíteni, önbizalomhianyos vagy. De ezen lehet dolgozni.

2024. márc. 19. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem teljesen normális hogy így érzed. Én is éreztem már így 🤷

Egyszerűen ha igaza van az embernek, és fáj nekik az igazság, akkor lepontoznak. Ez ilyen, ne vedd magadra.

Vagy pedig privátban válaszolj. Én is inkább már privátban szoktam írni, mert nem szeretem hogy mindig látom mikor jött új válasz egy kérdésre m számomra függőséget okoz, így legalább csak privátban beszélek, és vissza is tudnak írni.

2024. márc. 19. 15:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Azt vettem észre, hogy igazából a való életben is ilyenek az emberek, csak ott nincs lepontozás. Valószínűleg tényleg nincs elég önbizalmam, más bezzeg a hülyeségével is magabiztos.

Köszönöm a válaszaitokat, én felpontozlak titeket!

2024. márc. 19. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!