Pszichológusnál a hogy van kérdésre hogy válaszolsz?
Figyelj, a pszichológus egy szakember aki azért van hogy segítsen neked!
Ha legközelebb ilyen van, ne ilyeneket válaszolj, mert te is tudod hogy ez nem így van, hanem mondd el őszintén a problémáidat neki, utána fog tudni segíteni. Nem jókedvében tesz fel ilyen kérdéseket!
Én azt mondanám rá, hogy "jól... bővebben? s..rul" :D Én ilyen poénos vagyok, de amúgy általában irtóra depiben vagyok (nem divatból).. de hát most sírjak?
Utána ugyanoda lyukadnátok ki, hogy elkezd kérdezgetni.
Egy-két kivétellel én is mindig annyit mondok, hogy "jól, köszönöm". Én ezt a kérdést úgy szoktam megválaszolni, hogy magamhoz képest. Mivel terápiára van szükségem ugye, ő is tudja, hogy nem vagyok jól. Így, ha valami tényleg olyan dolog történt ami a szokásos állapotomhoz képest is lehúzott, akkor mondom, hogy nem jól.
Bennem még az szokott lenni, hogy ilyenkor sokszor visszakérdeznék, de ő meg úgysem válaszolhatna őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!