Szerintetek miért zavaros még mindig a gondolkodásom?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm megkínál Thc-p tartalmu gumicokorral, amitől annyira rosszul lettem hogy bekerültem a sürgősségire. Beszélni nem tudtam, teljesen magamon kívüli állapotban voltam, azt hittem ott fogok meghallni. A szivem nagyon hevesen vert, kaptam frontint rá meg valami infúziót. Vettek vért is de abból nem derült ki hogy thc-p miatt lettem rosszul,de el sem tudtam nekik mondani mert a beszéd sem ment.Azt mondták hogy pánikrohamom van.A szivverésem már azóta stabil de a fejem még mindig nagyon zavaros, ez már 3. napja. Szerintetek el fog múlni vagy ez örök? Menjek vissza? 24\Lmárc. 10. 12:45
1/5 anonim válasza:
Nyilván még mindig szorongsz. Teljesen egyéni, hogy ez elmúlik-e magától vagy gyógyszert kell rá szedned.
2/5 anonim válasza:
Ha érzékeny vagy, a THC miatt borítékolható több hónapra/évre visszamaradó f@sza kis pánikroham!
3/5 anonim válasza:
Nem hülyéskedek, a labilis idegrendszerre gyakorolt THC hónapokig, évekig fennmaradó pánikrohamot eredményezHET!
4/5 anonim válasza:
Pszichológusnak, pszichiáternek, lelki segítőnek!
5/5 anonim válasza:
Én is használtam THCP tartalmú gumicukrot és még vapet is egyszerre. 2 óra múlva csak feküdni tudtam és vibrált meg forgott minden, viszont én nekem pánikrohamom nem volt hanem nevetőgörcsöm volt. Amikor felálltam durva kordinációs problémákat érzékeltem tőle és csak minimálisat sétáltam. Ez az erős hatás 4-5 óra múlva elkezd enyhülni viszont lassan szűnik csak meg. Én egyszer reggel 6 óra küröl szívtam 3 slukkot a THCPO vapeből és még délután 5 órakkor is éreztem a hatását. Legviccesebb az egészben hogy a hatása alatt még melóztam is a munkahelyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!