Ezeken segít az antidepresszáns? Cipralex 10 mg
Nem kaptam,van itthon rivotril. Az lehalkitja ezeket a gondolatokat? Újra normális lennék tőle? Vagy mit éreznèk tőle?
Nem élek egyedül,van férjem.
Nem tudom magam ésszel megnyugtatni,mert mindig jön egy másik,de "mi van ha"....
Hétfőn kezdek az új munkahelyen. Eljárok én itthonról, csinálom a dolgom,de borzasztó ez az állapot,hogy az ember mindig retteg valamitől... Ilyen korábban még nem volt,ennyire erős szorongást. Remélem erre is jó a cipralex. Doki szerint igen.
Honnan van a rivotril? Lehet, hogy megoldaná, de lehet, hogy túl erős hatása lenne. Van az interneten gyógyszerkölcsönhatásos oldal (drinfo.aeek.hu), de most nem akar működni. Hétfőn kérdezz rá az orvosnál, hogy nem kell-e szorongásgátló is.
Én azért átmennék másik pszichoterapeutához. Milyen volt a gyerekkorod? Vagy azóta ért valami trauma?
Azóta vagyok ilyen rosszul hjgy nem szedhetwm a gyógyszert,meg olvasgattam a neten, és egyszer olvastam erről a deperszonalizáciòròl , azóta nálam is jelentkezik.
Pszichiáter írta ki régebben,de nem merem bevenni.
Akkor ez most mit jelent? :D
Férjem elég jól viseli,nem igazán tud vele mit kezdeni,de támogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!