Mi tortenik ha SSRI antidepresszans mellett beveszek egy ekit?
Figyelt kérdés
márc. 9. 08:49
2/9 anonim válasza:
Minek szedsz SSRI-t, a legnagyobb baromság. Csak szarabbul vagy tőle. Az eki legalább feldob.
3/9 anonim válasza:
Az antidepresszánstól meggyógyul a partydrogtól meg meghal xd
4/9 A kérdező kommentje:
Tenyleg veszelyes? Ekiztem mar regen. Par honapja szedek antidepresszanst es gondoltam jo elmeny lehet ekizni ra.
márc. 9. 10:07
5/9 anonim válasza:
Már önmagában is veszélyes.... Szerinted mi történik ha minden szart össze vissza beveszel?
6/9 anonim válasza:
Ezt a baromságot 3-as. Dehogy gyógyul meg, csak könnyebben kezelhető. A gyógyszeripar nem a gyógyításra játszik hanem a szintentartásra. Az emberi idegrendszer nagyon komplex, egy adott anyagra sokféleképpen reagálhat. Van akinek javul az állapota de sajnos rengeteg ember pont emiatt lesz öngyilkos, hiszen az első 1-2 hónapban szinte kivétel nélkül romlik a kezeltek állapota, de csak egy részüknél áll meg és indul be a javulás. Én 27 évet húztam le az Egisnél és Tevánál vezető vegyészmérnökként, olyan klinikai teszteket láttam és olyan papírokat kellett aláírnom hogy okkal mondtam azt nyugdíj előtt jóval hogy elég volt, felmondok.
7/9 anonim válasza:
Persze 27 év az Egesnel meg a Tevànál, aha.
8/9 anonim válasza:
SSRI-al az eki a legrosszabb drog amit párosíthatsz. Minimum semlegesíti a hatását, de a szerotonin szindróma veszélye is fennáll.
9/9 anonim válasza:
Nagyon nem javasolt! Könnyen halál lehet a vége. Kb. Szerotonin szindróma, nem üres beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!