Ha mar maga a mosakodas is 4 naponta egy idegesito es irritalo dolog amit a budos eletben nem akarnek csak fekudni az nagy baj?
Figyelt kérdés
Cseszettul ki vagyok, major depresszio, szokasos tunetek nem magyarazkodok, annyi hogy onserto vagyok meg 5x-i ongyik. Es mar a f*om ki van hogy mennem kell mosakodni. De ha nem mosakszom 4 naponta akkor elojon az allergiam. OLYAN UNDORITO EZ AZ EGESZ BMEG SZETUTNEM AZ ABLAKUVEGET ES BELENYOMNAM A NYAKAM EMIATT. KESZ. ELEG.márc. 2. 23:14
11/17 anonim válasza:
Eddig is undorító volt ez a közösség, de ez túlmegy egy határon(tisztelet a kivételnek).
12/17 anonim válasza:
Pszicholóugus felkeresését javaslom, talán segíthet rajtad, sztem egy próbát megér.
13/17 anonim válasza:
Akkor kell fürödni, amikor már koszos vagy. Ez az el..eszett világ erölteti ránk, hogy mindig illatoznunk kellene, mint valami folyton nyíló illatozó virág. Aki nem pillangókat ereget a lukán, az már nem is ember? Izzadásgátló szereket kell használni? Egész nap abban pácolnám azt a barmot, aki ilyen szemetet kitalál. Ez az egész, mindennapos vízpazarlásos lubickolás, csak az őrült majom fékevesztett tombolásának egyik újabb tünete.
14/17 anonim válasza:
13# te betegebb vagy mint a kérdező. Még az állatok is tisztálkodnak.
15/17 anonim válasza:
#14 Igazad van, még a tehenek is minden nap zuhanyoznak.
16/17 anonim válasza:
#15 ha te tehénnek érzed magad akkor ne tisztálkodj.
17/17 anonim válasza:
#16 Te meg pl ha sivatagi mérgeskígyónak, akkor minden nap fürgyé le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!