Milyen munkát lehet végezni skizofréniával?
10
A skizofrenia nem feltetlen szuleteskor kialakulo neurologiai rendellenesseg, valakinel 49 evesen jelenik meg es PhD-zott pont neurologiabol. Ismerek is ilyet csak nem neurologus.
Nincs dührohamom. Indulat kezelési problémám. Simán nem kedvelem a provokatív embereket.
Szívesen csinálnék a koponyádból ivókupát, ha ezt folytatod.
WC: egy barom vagy, neked kéne agy, vagy ne szólj bele abba amihez nem értesz!
Én is szedek Reagilát és dolgozom, HR-es vagyok, tehát valamennyire emberekkel kell kommunikálnom, és azért szedek mert skizoaffektív zavarom van, ez majdnem ugyanaz mint a skizofrénia!
Szedek még seroquelt, elontrilt és frontint, és járok terápiába és ezekkel együtt bármilyen munkát végezhet egy skizofrén is!
Nem a munkavégzés milyensége a kérdés, inkább az, hogy mihez ért valaki, mi a végzettsége!
Amúgy szerintem, egy személyiségzavaros vagy pszichopata kevésbé tud dolgozni mint egy skizofrén!
Kérdező: bármit végezhetsz amihez értesz, vagy ha nem, vannak kevésbé stresszes okj tanfolyamok, ami után egész jó munkákat lehet találni! Sok sikert! 😊
Lehetőleg ne légy alkalmazott. Ha vállalkozó vagy vagy szabadúszó és van egy jó könyvelőd, nem kell orvosi alkalmassági vizsgálat, nincs főnök. Természetesen ez csak akkor érvényes, ha jól sikerül a kezelés, mert anélkül nehéz irányítani a dolgokat, mert a skizofrénia pont szétesést okoz.
Illetve művészpályákon nem hátrány, ha van valamilyen tehetséged, elindulhatsz arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!