Viszonylag gyakori szorongáson tud segíteni pszichológus vagy pszichiáter?
#11: nem, hanem blikk szintű lapok nagyokosságai.
#10: 8 éve hülyeséget fújsz, ezt láttuk már más kommentedben is.
Majd legközelebb, amikor a traumatizált gyermekkorú klienssel beszélek, akit a mai napig kísértenek a gyermekkorban átélt abúzusok, alapjaiban határozza meg a működésmódját, és tele van szorongással, akkor megmondom neki, hogy vegyen probiotikumot, oszt jó lesz... 🤦
Kicsit elgondolkodhatnál azon, amit írsz. Van némi valóságalapja ez igaz, de hogy egyenlőségjelet tegyél a bélflóra és a szorongás szintje közé, az kapitáls baromság. Teszem hozzá, erre Te is rájöhettél volna a saját találati listádban fellelhető szóhasználatok alapján:
"Összefüggést találtak" -> ez nem azt jelenti, hogy jó bélflóra = szorongásmentes élet, rossz bélflóra = szorongás.
Én például összefüggést találtam a hajhossz és a testmagasság közt. Akinek rövid a haja, az magasabb.
Szóval ha meg akarsz nőni, menj fodrászhoz, ugye...
(Megoldás: a férfiak tendenciózusan magasabbak, de rövidebb a hajuk, mint a nőknek, ezért megjelenik a két változó közt némi szignifikáns korreláció)
"ugye nem atereszto belszindroma, meg se nyitottam a linket"
Jól kibaszol velem. De talán kibírom a szörnyű megrázkódtatást, hogy nem most és nem tőlem kell megtudnod (őszintén remélem, hogy nem megtapasztalnod), hogy a másik "jóléti világjárványnak" az autoimmunitásnak is az áteresztő bél az előszobája és okozója.
"mit gondolsz, en mirol tanulok felevente tobb ezer oldalnyit??"
Azt gondolom,hogy amit a gyógyszeripar megszab. De ez valóban csak gondolati szinten van jelen. Mellesleg azt még a British Medical Journal is felrója a rendszernek, hogy egy új ismeretnek 17 esztendőbe kerül beverekednie magát az orvosi protokollba. Ezexerint tehát Dr. Terry Wahls 2015-ös tanulmánya téged még nem fog érinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!