Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom elfogadni hogy...

Nem tudom elfogadni hogy nincs kislányunk, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
3 fiunk van, mindig abban reménykedtem h lesz majd lány is, kiskoromtól kezdve erre vágytam. Jartam 2 évig pszichológushoz is hogy ezt elfogadjam de nem megy. Sajnos a házasságunkra is hatással van, a gyerekeimet imádom, nem az a baj így utólag h ők fiúk hanem hogy így élem le az életem hogy nem tapasztalom meg milyen egy kislányt felnevelni. Tényleg már mindent próbáltam de megrekedtem....csak ezen kattog az agyam. Borzalom. Gyűlölöm ezt a helyzetet. Mit tegyek szerintetek? Kitől tudok segítséget kérni?pszichologust ott hagytam mert csak felszínre hozott más problémákat ami miatt most nem tartom a családommal a kapcsolatot. De ugyanugy vagy még jobban szeretnék lányt. Sosem voltam az a fiús anyuka....ennek ellenére próbálok mindent megtenni h ők boldogok legyenek. De ha látok kislányt utcán vagy oviban elszomorodom. Tényleg mindennapomra rányomja a bélyeget és nem tudok szabadulni ettöl.
2024. febr. 22. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

[link]

Tessek neki is csak 4 fiú sikerült…

2024. febr. 22. 22:00
 12/20 A kérdező kommentje:

Én ezeket már végigzongoráztam mind. Nem lennék boldog lány unokákkal. És nem vagyok attol sem boldogabb mert vkibek nem lehet gyereke. Nagyon sokszor vetéltem én is. Nehezen jöttek össze a gyerekek több millio forintunk benne van uh voltam azon az oldalon is.

Most erted ennyi erövel minden emver érjen be annyival ami adatott neki. Ha nem vagyok rákos mert a szomszéd rákos akkor legyek boldog? Sajnos ez nem ilyen egyszerü. A pszichologushoz azert kezdtem el jarni mert mar több éve őrlődtem ezen. Nem jutottunk egyről a kettőre csak annyit mondott hogy nem tudom elfogadni h e fölött nincs hatalmam. Hát kössz... ezzel nem vagyok kisegítve

2024. febr. 22. 23:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Sőt még azt is mondta h teljesen egészséges h lányt akarok mert elsősorban egy nő lány anyukaként akarja megélni a gyereknevelést, a nőkbe van kodolva. Semmi koros dologra nem jutottunk a 2 év alatt. Mondok durvábbat. Benne vagyok olyan csoportban ahol lombikkal csinalnak kislányt külföldön, több mint 4 ezer anyuka van benne akiknek 2-4-6 fiuk van már és varnak kislányra. Megint csak arra jutottam h ha vki ezt bevállalja ő benne mélyebb érzesek vannak e téren mint bennem?! Pedig én is minden nap ezen kattogok, emiatt nem jutok előrebb az életben. Megrekedtem efy szinten
2024. febr. 22. 23:17
 14/20 A kérdező kommentje:
A pszichologus egyébkent abban segitett h rájojjek az egész családom narcisztikus és mérgező. Egész életemben csak alsóbbrendű voltam a bátyám mellett és erre csak ennyi év ztan döbbentem rá. Emiatt szakadt meg velük a kapcsokat
2024. febr. 22. 23:21
 15/20 A kérdező kommentje:
De pont h szembenéztem velük a szemükbe mondtam mindent amit gondolok és érzek, ők meg letagadjak. Tagadásban él mindegyik. Nagyon szomorú ahogy ők élnek és ahogy velem elfogadtatták h ez a normális h én alsobbrendű vagyok.
2024. febr. 22. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Mivel adna neked tobbet egy lany? Mert adhatsz ra szep ruhakat? Nagyon vaganyul lehet a fiukat is oltoztetni. Jobb lenne a kapcsolatod egy lannyal? Feneket, altalaban a lanyok apu pici kislanyai a fiuk pedig az anyjukhoz kotodnek jobban. Meg amugy is, gyereket "csinalsz" nem baratnot magadnak.

Egy idealt kergetsz azzal, hogy legyen egy lanyod de a valosagban nem csak cuki muki cukormaz van.

A lanyok miatt sokkal tobb okbol aggodod vegig az eleted. Nehogy a buliban beginazzak, megeroszakoljak, nehogy tini mami legyen, a noknek szazszor nehezebb dolga van karrier epitesben...

Tenyleg azt a kerdest tedd fel magadnak MIERT fontos hogy lany legyen. Miert nem az a fontos hogy egeszseges gyermekeid vannak....bar ilyen lelki allapotban megkerdojelezem mennyire egeszseges kepet tudsz nekik atadni.

2024. febr. 22. 23:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Ezeket mind átbeszéltük már a pszichologussal. Egyszerűen szeretném megélni az anya lánya kapcsokatot. 10 ezerszer feltettem ezt a kerdest már magamnak. 8 éve őrlődöm ezen hudd el mar tul vagyok minden ilyen dolgon kerdesen válaszon. Egyszerűen akarom. Amikor neked van egy álmod h pl orvos legyél nagyjábol meg tudod fogalmazni de csak érzed h akarod. Én is csak ezt érzem h igy lenne teljes az életem ha meg tudnám ezt élni. Már fiatal korom ota lanyt szerettem volna még hazassag előtt uh nem hiszem h ilyen áll a hátterben amit irsz. De a ismetlem a pszichologus is elmondta nincs semmi koros a vagyamban. Egyszerűen nem tudom elengedni!
2024. febr. 23. 12:59
 18/20 A kérdező kommentje:
A pszichologus is inkabb azt mondta h az elengedessel van gond. Én pl olyan vagyok h ha eldöntök vmit akkor azt véghez viszem. Igy lett 5 diplomám is. Nem mindenki kepes arra ha vki kitüz egy célt azt el is érje. És nekem ez nem megy. Nem tudok letenni erről a vagyamrol
2024. febr. 23. 13:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező az én csodás családom is narci barmokból áll

A nagyanyám ugyanolyan volt mint te, egy nárci szexista aki csak lányt akart

Az elso gyereke az apám ugye fiú lett, aztán több mint 10 évig ment azért hogy legyen még egy gyereke mert annyira lányt akart

Már maga sem tudta megmondani hogy hányszor vetélt el közben. Rengetegszer

Az anyámat nem szerette mikor kiderült hogy terhes akkor is csak átkozódott… aztán amikor kiderült hogy lány lettem akkor egyből ő lett a szent szűz Mária, gyakorlatilag elrabolt hogy ő nevelhessen… DE csak azért mert lány lettem amúgy utalt volna.

Az apám is egy csődtömeg, én is az vagyok, az egész család egy depressziós szarkupac

Szerintem embereld meg magad és szeresd a fiukat mert ők is úgy járnak mint mi a nagyanyám miatt

2024. febr. 23. 13:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Addig keress másik szakembert (lehet, hogy nem elég a sima pszichológus) míg a rögeszmés gondolatod teljesen hatalmába nem kerít. Vagy a férjed észbe nem kap és más megoldást keres. Miért nem képzeled magad a fiaid helyébe? Te megszakítottad a kapcsolatot a családoddal mert nem tetszett ahogy viselkedtek veled. Halló, a fiaid nem éreznek, csak te éreztél gyerekként?
2024. febr. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!