Nem tudom elfogadni hogy nincs kislányunk, mit tudok tenni?
Én ezeket már végigzongoráztam mind. Nem lennék boldog lány unokákkal. És nem vagyok attol sem boldogabb mert vkibek nem lehet gyereke. Nagyon sokszor vetéltem én is. Nehezen jöttek össze a gyerekek több millio forintunk benne van uh voltam azon az oldalon is.
Most erted ennyi erövel minden emver érjen be annyival ami adatott neki. Ha nem vagyok rákos mert a szomszéd rákos akkor legyek boldog? Sajnos ez nem ilyen egyszerü. A pszichologushoz azert kezdtem el jarni mert mar több éve őrlődtem ezen. Nem jutottunk egyről a kettőre csak annyit mondott hogy nem tudom elfogadni h e fölött nincs hatalmam. Hát kössz... ezzel nem vagyok kisegítve
Mivel adna neked tobbet egy lany? Mert adhatsz ra szep ruhakat? Nagyon vaganyul lehet a fiukat is oltoztetni. Jobb lenne a kapcsolatod egy lannyal? Feneket, altalaban a lanyok apu pici kislanyai a fiuk pedig az anyjukhoz kotodnek jobban. Meg amugy is, gyereket "csinalsz" nem baratnot magadnak.
Egy idealt kergetsz azzal, hogy legyen egy lanyod de a valosagban nem csak cuki muki cukormaz van.
A lanyok miatt sokkal tobb okbol aggodod vegig az eleted. Nehogy a buliban beginazzak, megeroszakoljak, nehogy tini mami legyen, a noknek szazszor nehezebb dolga van karrier epitesben...
Tenyleg azt a kerdest tedd fel magadnak MIERT fontos hogy lany legyen. Miert nem az a fontos hogy egeszseges gyermekeid vannak....bar ilyen lelki allapotban megkerdojelezem mennyire egeszseges kepet tudsz nekik atadni.
Kedves kérdező az én csodás családom is narci barmokból áll
A nagyanyám ugyanolyan volt mint te, egy nárci szexista aki csak lányt akart
Az elso gyereke az apám ugye fiú lett, aztán több mint 10 évig ment azért hogy legyen még egy gyereke mert annyira lányt akart
Már maga sem tudta megmondani hogy hányszor vetélt el közben. Rengetegszer
Az anyámat nem szerette mikor kiderült hogy terhes akkor is csak átkozódott… aztán amikor kiderült hogy lány lettem akkor egyből ő lett a szent szűz Mária, gyakorlatilag elrabolt hogy ő nevelhessen… DE csak azért mert lány lettem amúgy utalt volna.
Az apám is egy csődtömeg, én is az vagyok, az egész család egy depressziós szarkupac
Szerintem embereld meg magad és szeresd a fiukat mert ők is úgy járnak mint mi a nagyanyám miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!