Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt hogy folyton...

Miért érzem azt hogy folyton fáradt vagyok belül?

Figyelt kérdés
Fizikailag nem vagyok faradt, de belul, lelkileg nagyon. Alvás nem segít rajta, semmi az ég világon. Más is érzett már így? Már évek óta ezt érzem, régebben jól voltam. De mintha már semmi energiám nem lenne lelkileg. 18 éves vagyok csak pedig
2024. febr. 22. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Ezt depressziónak hívják sajnos😔

Próbalj keresni egy pszichológust. Ha suliba jàrsz, akkor ott is megkeresheted, ha van.

Ha úgy érzed nem eleg, nem javul a lelked, akkor nyugodtan keress fel egy pszichátert. Ezekre nagyon jó és hatásos terápiák vannak. Ha hagyod eluralkodni, lehet a végén màr nem lesz kiút.

2024. febr. 22. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom és együttérzek veled. Én már jóval idősebb vagyok de volt ilyen időszakom igen, ez olyan depressziós érzés, ahogy az előző írja. Van hogy ok nélküli, van hogy okkal, trauma vagy ilyesmi. Jó ha tudsz szakemberrel konzultálni. Ha nem addig is nem vagy egyedül, próbàld legyőzni az érzést engedd hogy áthaladjon rajtad. Keress olyan tevékenységet ami túllendít ezen. Sport, meditáció, bármilyen hobbi. Egy jóbarát vagy ha nincs szakember... Jobbulást.
2024. febr. 22. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat❤️
2024. febr. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!