Mirtazapen , Remeron , Yarocen lerakasa hogyan?
15mg kb az altato teteje. 30tol csinal valamit, 45mg nem a max csak itthon, mashol felpakolnak 75mg ra is, itt irtak hogy neki 90mg ra nyomtak fel.
Remeront meg ha jol tudom kitiltotta a vezerezredes pinter sandor mint sok sok gyogyszert a szaktudasaval.
A Remeron egyébként törzskönyvezett (én is azzal kezdtem anno), "csak" tartós hiánycikk. Piaci megfontolások...
" 2017.10.15
Tartós hiány
Piaci megfontolások
Ugyanaz a gyógyszer más hatáserősségben elérhető "
A nevek nem mindegyek, a yarocen magyar generikum (masolat - nevezzuk igy), a Remeron az eredeti vegyulet, a krka meg barmi mas az szinten generikum.
A hatoanyag valoban ugyanannak van feltuntetve. De itt is vannak kulonbsegek - lehet vitatkozni, de mas gyarban, mas eszkozokkel, modszerekkel (fejlettebb technologia pl) minosegibb hatoanyagot produkalnak.
En egyik naprol a masikra hagytam abba, nem tanacsos, de inkabb kibirok 2 hetet mint felezgesseg meg mar 0.00025 nel is felezzek mert mindenki be van kakkantva ettol. Gyogyszeresz ismeros is utal felezgetni. Vannak kiveteleek gyogyszernel, de en nem felezgettem de ne vedd rolam a peldat.
Remeronbol amugy van soltab (szopi tabletta) is, meg a krka gyartmanybol is talan (mirzaten a termek neve).
Ugyanez a Xanax meg Frontin
Xanax az eredeti, termeknev, legeloszor bocsatotta piacra, hatoanyagot szinten es azt hiszem 5 - 7 evig nem lehet senki altal piacra dobni. Most hogy nemzetkozileg vagy regionalisan nem tudom.
Frontin az egy magyar masolat, mind termeknevben, mind hatoanyagban (mashogy allitjak elo, esetleg beszerzik az anyagot de azt is hogy allitjak elo meg kitol, lehet kerdeseket feltenni)
Meg ott a Helex termeknev, ugyanugy alprazolam hatoanyaggal is, szoval lehet sorolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!