A szociopaták valóban alacsonyabb intelligenciával rendelkeznek, mint a pszichopaták?
"nem mosom el a fogalmak jelentését"
Es kerdezo, te mit gondolsz?
"nem mosom el a fogalmak jelentését"
Egyébként de, bárki bármit is leír ide, te mindenbe belekötsz, szétszálazod, és még homályosabbá teszed a témakört, csakhogy egyetlen komment se legyen releváns válasz a kérdésre... mindeközben a "felkent" klinikai szakpszichológus képet játszod magadról, pedig valószínűleg azok nem a gyakorin írogatnak szakvéleményt éjjelente. Ha legalább konkrét választ nem tudsz adni a kérdésre, akkor ne kommentelj!
Egyébként a pszichopátia és egyéb B klaszteres személyiségzavarok témakörben érdemes Dr. Sam Vaknin izraeli pszichopata pszichológus professzor munkásságát olvasgatni... ő ténylegesen szakértő, sőt egyben érintett is. Nem önjelölt GYIK-os szaktudós.
Egyetértek, Sam Vaknin prof. valóban reális képet ad ezekről a témákról több okból kifolyólag is de főleg mert ő maga is pszichopata, ahogy leírtad.
A videó amit linkeltem az elején pedig az ő munkássága részben csak magyarra fordítva..
12
Igen, Sam Vaknin. De nem az 1-es válaszban linkelt videóban lévő srác.
Egyébként amiatt nem kell felhúznod magad, csak mert valaki többet tud a témáról, mint te. Gyerekes viselkedés.
13
Igen, részben, ezért is írtam oda az időt, hogy a videóban elmondottak részben igazak.
Egyébként Sam Vaknin-t én is szoktam hallgatni, James Fallon-t, egyéb klinikai szakpszichológusokat, neurológusokat stb. Nem magamtól találom ki, csak jobban beleástam magamat, mert érdekel a téma, és az, hogy esetleg többet tudok valamiről nálad, hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!