Jakab Ferenc pécsi virológus öngyilkossága előtt feltételeztétek volna róla, hogy lelkileg padlón van, és valószínűleg senki sem volt, akivel ezt meg tudta volna beszélni?
Szerintem ez tragikus.
Nem gondoltam volna, hogy ez szakmailag sikeres, elismert szakember ennyire magányos a problémáiban.
A szakmai sikernek semmi köze a magánéleti problémákhoz. Semmi összefüggés nincs a kettő közt.
Ismerek nem egy szakmailag sikeres embert, akinek egyébként romokban az élete, szar a házassága, vagy mentális problémái vannak. Egyik sincs kiírva a homlokára, ha valaki nem ismeri közelebbről, fogalma nincs róla, hogy mi van a háttérben.
Most kerestem rá, mert nem hallottam erről a hírről. Nagyon fiatal volt még a halálhoz, én se értem mi lehetett az oka, hogy ezt tette.
Én csóri senki vagyok, aztán mégse töröm a fejem ilyesmin.
Nem es elmebeteg volt, onzo, lusta semmirekello
- atlag magyar
2-3)
Tényleg döbbenet, hogy én család nélkül többnyire arra gondolok, hogy egy ilyen sikeres, családos, elismert embernek mennyi segítő barátja lehet, meg harmónikus élete...
Aztán döbbenet... :/
Attól is függ, hogy ki, milyen erős lelkileg. Mindig furcsán néztem egy ismerősömre, hogy tök jó anyagi helyzetben, szuper állás, és szülők, testvérek, unokatesók, munkahelyi barátok mellett, hogy ki van készülve, mert nincs barátnője/felesége. De frankón depressziós. Aztán mi ez ahhoz mérten, ha se kutyád, se macskád, családod ohne, keveset keresel, létbizonytalanságban kucorogsz...
Mégis van, hogy nem zuhansz úgy be, mint pl ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!