Speed egyszeri használata okozhat ilyet?
Először és szerintem utoljára próbáltam ki a speedet kb 4hónappal ezelőtt.
Alapból volt egy szorongásos "betegségem".
De utána való hetekben pánikrohamaim lettek.
Okozhatta az egyszeri szerhasználat? Utána és azóta sem használtam.
Természetesen történtek dolgok is abban az időben ami kiválthatta de azelőtt is voltak nehéz időszakok az életemben mégsem jött elő a pánik.
Érdemes ezt megemlítenem a pszichológusomnak vagy nem mert ettől nem lehetett?
kezdjuk ott a titoktartasnal hogy szihologust nem illeti titoktartas ha szamlat nem ad - mert konkretan csak beszelgettetek egyebkent, mint ket ember es penzt adtal neki, hogy mire azt o tudja.
a masik hogy amfetaminba beleraknak ezt azt meg akar robituszint is, es te felszivod cuppanto hanggal. Aztan csodalkozol, tudtod nelkul beleraktad robituszint vagy neocitrant, es mai napig vannak gondjaid. ez a baj az utcai drogokkal broder.
Igazából teljesen mindegy mi volt benne mert már megtörtént.
Tanultam belőle, tudom hogy nincs szükségem rá, és ahogy írtam egyszeri alkalom volt.
Rossz ötlet volt főleg az én állapotomban, ha visszatekerhetném az időt nem tenném meg.
Szégyellem is magam miatta.
De sajnos ilyet nem lehet, most próbálom helyrehozni magam, kértem segítséget, amugy is ideje volt már mert minden ez, csak nem élet, amit művelek.
Persze, hogy okozhatja..tavaly próbáltam ki először.
Soha nem szorongtam, nem voltak panikrohamaim sem hozzátenném.
Azóta nem tudok füvezni, mert teljesen más, pánikrohamom van ha beszivok, pedig mindig fuveztem és ilyen sosem volt velem. Így Ezt el is engedtem.
Előző vagyok
A spuri le jövője is kemény volt nálam, 1 hétbe telt. Annyi pánikrohamom volt,hogy az nem igaz..
mindig lazultam ha bajom is volt fuveztem, jól éreztem attól magam
De a spuri után mikor már jól voltam elszívtam egy füves cigit úgy felpörögtem tőle, hogy az nem igaz, vert a szívem..
Aztán már észrevettem nem is olyan beállni mint azelőtt, aztán jött a fű miatti szorongás azt nem kívánom senkinek.. na azóta már meg fuvezni sem fuvezek hála a spurinak ami amúgy is szar volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!