Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Le lehet valahogy győzni...

Le lehet valahogy győzni segítség nélkül a függés hajlamát?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon hamar függője leszek bárminek.Lehet az ember,állat,tárgy,játék,ital bármi tényleg.felül lehet ezen kerekedni?
2024. febr. 14. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Önismereti munka. Önbecsülés, önbizalom erősítése. Belső feszültségek, szorongás okainak feltárása.

Meg lehet próbálni egyedül is dolgozni ezen, de szakemberrel hatékonyabb.

2024. febr. 14. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Én voltam számítógép függő(Főként játékok végett!) én magamtól szoktam le róla.

Úgy ,hogy elmentem kirándulni és az alatt megfogadtam ,hogyha haza megyek akkor nem kapcsolombe a számítógépet.És ez így is volt.Okkal használtam a gépet illetve akkor is fegyelmezetten.Nem játszottam semmivel.

De ehez az is kellett ,hogy új szokásokat vegyek fel ,mint pl:könyv olvasás,futás,súlyzózás,Testsúlyos edzések,meditáció,nyújtás (néha jógáztam is!).

Én ezzel azt akarom mondani ,mint tanulságott ,hogy legyenek elfoglaltságaid.És ha vannak akkor eleve megelőzöd azt ,hogy értelmetlen káros szokásokat vegyél fel.

2024. febr. 14. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

2

nagyanyam pacemaker fuggo, nem tud leszokni rola, haverom szivgyogyszert szed vernyomasra mert felmegy 190/100 korulire ha nem szedi. O szivgyogyszerfuggo. Nekik is vannak elfoglaltsagaik es tudnak roluk.

2024. febr. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!