Abbahagyjam a terápiát?
"Egy végtelenül jó szakembert fogtam ki, kedves aranyos és ért is ahhoz amit csinál, kb 3 hetente járok hozzá."
1. havi 1 alkalom nem terápia, 2. ha ilyen mértékű problémáid vannak a bizalommal, akkor minimum heti 1 alkalomra lenne szükséged, 3. ha ilyen problémáid vannak, akkor nem biztos hogy idealizálnám az a "végtelenül jó" szakembert.
Nem a terápiát kell abbahagynod, magaddal kell a dolgokat elrendezned.
Pontosan azt amit leírtál, és jól is látod.
Szerintem.
Ebbe akár a terapeutát is beavathatod, legalább szakmai segítséget fog tudni nyújtani. Nem úgy mint itt.
Úgyhogy a jó hírem a számodra, hogy minden a rendelkezésedre áll, és jó úton jársz.
#3 nem kérdeztem, de mondom nincs is szükségem rá, legtöbbször amúgy havi 2x megyek, ebben a hónapban havi 1 jött ki pont, de mondom ez változó, nem ez a fő problémám
#4 köszönöm a választ, alapból én sem szívesen hagynám abba, csak érzek egy késztetést hogy bebizonyítsam magamnak hogy a terápia nélkül is simán el tudnék lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!