Hogyan intézzem el a pszichológust magamnak?
Az irónia legnagyobbja, hogy pont attól aki miatt rám férne már az a pszichológus! tudtam meg, hogy elvileg elég lenne annyi, hogy bemegyek a központba. Ott beszélek a családsegítős nénivel, aki átvezet a környékhez tartozó elvileg ingyenes,de valószínűleg elfoglalt pszichológushoz.. 🙃
Most is hétfő óta tervezek menni és még mindig nem voltam.
Ha mentális beteg vagyok (99% mert épp emiatt megyek, hogy biztos legyek benne és kezelve legyen) ez a legjobb megoldás? Mindig eldöntöm, hogy MOST megyek, mert egyre súlyosabb az a "valami" a fejemben.. és az fix hogy nagyon nehezen dolgozom fel a múltbeli eseményeket. 🥲
Na most örülnék minden okoskodónak! és segítő szándékú ismeretlennek.. mert nem mindegy a dolog 😶
Köszi
Én azt gondolom, hogy a nekem legjobban fekvő megoldást kellene megtalálni. Gyakran a pszichológust mondják, és jóllehet, ők azok, akik ennek a szakemberei, de ez nem szentírás, hogy egy psz-sal tudsz a legjobban együttműködni.
Mindenesetre ha egy psz mellett öntöttél, akkor nézd meg a neten a közeledben lévő szakembereket, azok specialitásait, árait, elérhetőségeit. Ha megvan, akkor a listán szereplőket keresd fel, és a reakció alapján döntsd el, melyiket választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!