Állandósult szorongást, és annak következményeként fellépő általános rosszkedvet, és hányingert tünetmentessé lehet tenni valahogyan?
"körvonalazhatom a saját helyzetemet."
Azt nem itt kell megtenned.
"De te egyértelműen csak gúnyolódni, piszkálódni vagy itt az én kérdésem alatt!"
Nem ez volt a szándékom, hanem az, hogy rávilágítsak, hogy a mai helyzetben nagyon sok embernél nagyon is "indokolt" a szorongás. Sajnálom, hogy "bután" csináltam.
"Ne egy olyan embert szúrj ki magadnak az online világban SEM, aki nálad gyengébb!"
Nem feltételeztem rólad, hogy gyengébb vagy. Inkább csak meglepő volt a kérdésed. Tájékozatlanságot feltételeztem, de lehet ezt is benéztem. Bocs.
#12 Rendben, ez így korrekt, a mai világban, pláne névtelenül nehéz felismerni a támadást.
Illetve nem hinném, hogy a 2022 elején kirobbant Orosz-ukrán konfliktus okozza nálam a szorongást, mivel akkor már sokkal előbb kijött volna rajtam.
A tavalyi gazdasági válság viszont már sanszos, hogy segített benne, de nem ez lehet a gyökere. Nem hinném, hogy a pszichológus segítene, a psziciátert kéne fontolóra vennem.
Mindenesetre elnézést kérek ha esetleg túl durva voltam! ✌
Pszichiáter jó ötlet. De azt hiszem a járvány óta már házidoki is írhat ki szorongásoldót.
Pszichológust meg ne olyat keress, aki leragadt a Kádárkori materialista gondolkodásnál.
Már a magyar fősodrat is kezd elindulni a tágabb nézőpontok felé:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!